evet işlem hatasıhisse basına kar diyince oyle yaptım.
o zaman 2milyar kar gelsin![]()
evet işlem hatasıhisse basına kar diyince oyle yaptım.
o zaman 2milyar kar gelsin![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
citi takasa mal gelmiş 1.773.058 lota çıktı..
bankof dün 21546 lot bugün 10bin üzeri lot artıda bunlarda gelirse 1.8m lot üzerine çıkacak ama yetmez az hızlanıp alsa..
satış bitmiyor ki az da yukardan mal alsa
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
mevcut piyasa değerini, son 4 çeyrekte elde ettiği net kar'a bölerek bulursunuz fk'yı.
gesan için şu şekilde;
2021-12 ---204 milyon
2022-3 ----- 70 milyon
2022-6-----140 milyon
2022-9---- 140 milyon
2022-12----
mevcutta son 4 dönemdeki karı 554 milyon. piyasa değeri 30 milyar. 30 milyar/554 milyon=fk. şu anda 57 fk ile işlem görüyor.
mesela son çeyrek 400 milyon net kar geleceğini varsayarsak 40 fk ya düşüyor.
500 geleceğini varsayarsak 35 fk ya düşüyor.
2023 sonu olur insallah. 2022 karini finansal giderler, yatirimlar tirpanladi diye dusunmek sanirim yanlis olmaz. Bilanco geldiginde gorecegiz, ancak F/K da duzelme ikinci ceyrege sarkar gibi.
Europower halka arzdan da ses yok. ki halka arz olur olmaz kisa surede F/K oldukca asagiya inmis olur.
Tahtaci piyasanin durumuna bagli olarak hisseyi asagi surmeyi deneyebilir, 2022 yillik bilanco sonrasi.
Bakalim sabir zorlamayi mi deneyecek, yoksa secime kadar ralli m?
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Şirketimiz, ENERJİSA' ya bağlı TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.' den muhtelif sayıda ve özellikte PANO, TRAFO, HAVALI VE GAZLI HÜCRE-KÖŞK siparişi almıştır. Siparişlerin toplam bedeli vergiler hariç 1.605.940, -USD'dir. (Birmilyonaltıyüzbeşbindokuzyüzkırk, Amerikan Doları) (Güncel USD/TL kuru ile sipariş bedeli vergiler hariç 30.376.355, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
İş aldığında hissenin düşeceğini artık sokaktaki kediler bile biliyor
Yer İmleri