Sayfa 52/660 İlkİlk ... 242505152535462102152552 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 409 - 416 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    O diil de dolara yatirim yapan manav Murtaza dususe gecen dovizini bozdurdu belki de bizdeki kelepir olmus isgyolari aliyo simdi.
    Sen de otur dusun nolcak bu isgyo 3. kulenin hali vs vs. diye
    Hic olmazsa dovize karsi ezdirmez adam hissesini yahu! bu ne aymazlik??
    Aynen ya. Bizim şirketin çaycısı bile para kazandı altından. Biz işgyo itiyle uğraşıyoruz

2. Sanki bedelsizi veren yonetimle birlesmeyi ve ayrilma hakkini belirleyen yonetim farkli adamlarmis gibi elli kez ayni isi tekrar tekrar yapiyor hiyarlar.
    Bu yonetime bakkal dukkani bile teslim edilmez

3. isgyo : 1,40 TL eski fiyata göre (temettü ve bedelsiz vermeden önce) kaç TL ye denk geliyor. Benim hisseler zarardan kara geçmiş görünüyor
    Son düzenleme : mustican; 27-04-2017 saat: 15:15.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    isgyo : 1,40 TL eski fiyata göre (temettü ve bedelsiz vermeden önce) kaç TL ye denk geliyor. Benim hisseler zarardan kara geçmiş görünüyor
    1,60 yuvarlak hesap

5. 1,85 demesi lazim artik
    bu endeks bu dolar kuru ayip oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Unhappy

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    isgyo : 1,40 TL eski fiyata göre (temettü ve bedelsiz vermeden önce) kaç TL ye denk geliyor. Benim hisseler zarardan kara geçmiş görünüyor
    olay bu iste... gercek amac... once zarar ettir...kardayim zannettir. Bravo IS BANKASI... Sana da bu yakisir zaten.. Kucuk yatirimciyi duduklemeye devam edin...Bravooooo

7. Ben sattım zararına. Artık uçabilir kağıt, hep öyle olur ya sizlere bol kazançlar

8. İş Bankası üst yönetimine yeni Genel Müdür yardımcıları ataması yapıldı

Türkiye'nin en büyük ve köklü özel bankası Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığına iki kişi eklendi.Banka Teftiş Kurulu Başkanı Ömer Karakuş ile Kozyatağı Kurumsal Şube Müdürü Mehmet Şencanın Genel Müdür Yardımcısı olarak atamaları yapıldı.

Şirket KAP açıklaması şöyle:

Bankamız Yönetim Kurulu'nun 27.04.2017 tarihli toplantısında, Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Ömer Karakuş ile Kozyatağı Kurumsal Şube Müdürü Sayın Mehmet Şencan'ın Bankamız Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmalarına karar verilmiştir.
    Öte yandan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Levent Korba emekli olması nedeniyle Bankamızdaki görevinden ayrılmıştır.

EMEKLI EDILEN LEVENT KORBA IS GYO AS NIN YONETIM KURULU BASKANI , MADEM ADAM EMEKLI OLACAKTI NIYE 1 AY ONCE YONETIM KURULU BASKANLIGI GOREVINI VERDINIZ ADAMA . KANIMCA IS GYO DANDA ISTIFA EDECEK

ACABA DIYORUM 23.03.2017 TARIHINDEKI IS GYO GENEL KURUL TOPLANTISINDA LEVENT KORBANIN GORVENDEN ALINMASI HUSUSUNDA BIR PAYDAS ONERGE VERILMISTI VE BU TEKLIFE HALKA ACIK KISMIN YUZDE 20 YE YAKININ OLUMLU OY KULLANDI BU YUZDEN MI EMEKLI EDIYORLAR DUSUNMUYOR DEGILIM. ZATEN IS GYO A.S DE COK BASARLI OLDUGUDA SOYLENEMEZDI , KUKLA KOLTUK MEMURUYDU.

Sayfa 52/660 İlkİlk ... 242505152535462102152552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •