Originally Posted by
gundwane
Ben MB ının da elinde döviz olduğunu ama bu paranın katar da emanet durduğunu..(şu kayıp 100 küsür milyar)
İhtiyaç duyulduğunda içeri sokulup borsa tahvil ve döviz cephesinde kontrollü işlemler yapıldığını düşünüyorum..
Dikkat edilirse hep tamm "şimdi bittik" denildiği anda gizli bir el oyuna girip bizi ipten alıyor..
Onun için o gördüğümüz unlu lerin bofa ların hepsinin katar üzerinden ülkeye sokulan yine bizim paramız olduğunu düşünüyorum..
Borsa tarafıda ağırlık ayarlamaları gibi minik ayarlamalar ile tutulmuş durumda..
Borsada bankalar ve bir kaç güzide holding , kuruluş falan dışında YABANCI kalmamış durumda..
Oralara gelecek satış da viop daki yada borsa genelindeki pozisyonlarına göre EREGL BIM TCELL gibi has badem yada badem sevdalısı bazı başka yan spekülatörlerin tahtalarındaki alımlarla karşılanıyor..
güzel senaryo.. holywood filmi senaryosu gibi.. ciddi potansiyel var.."money game" ismini koyabiliriz filme.. yalnız ben merak ediyorum "bizim paramız" derken.. kimin parası ?? Türk devleti muz cumhuriyeti devleti mi ki kendi parasını katar da tutuyor.."bizim paramız" açık bir ifade değil..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri