Sayfa 521/1223 İlkİlk ... 214214715115195205215225235315716211021 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. işlem hacmı cok fazla heralde emırler ağir gıdıyor

avarel in morali bozulmuş saçmalıyor..
    zavallıca saldırılarının bir getirisi olmaz sana..
    söylediklerimden yeni şeyler öğrenmen güzel.. cehaletinin sana zarar yazdırdığını görüyoruz neticede..
    bugun oldukça güzel, fazla vaktim olmuyor volatiliteden dolayı ama avarellik yapmanı keyifle izliyorum
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bozi sana birşey diyem mi

Gözüm üstünde

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tehdit mi ediyon
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    tehdit mi ediyon
    Ne alakası var

Takip ediyom , takipcinim

5. sarmal resmen ,,,,,,,,yüksek faiz yabancıyı tatmin etmiyor,daha da istiyor........ytd

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    avarel in morali bozulmuş saçmalıyor..
    zavallıca saldırılarının bir getirisi olmaz sana..
    söylediklerimden yeni şeyler öğrenmen güzel.. cehaletinin sana zarar yazdırdığını görüyoruz neticede..
    bugun oldukça güzel, fazla vaktim olmuyor volatiliteden dolayı ama avarellik yapmanı keyifle izliyorum
    Bugünku maçta ilk taçı kim atacak sen ondan haber ver

Bırak tatavayi

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sarmal resmen ,,,,,,,,yüksek faiz yabancıyı tatmin etmiyor,daha da istiyor........ytd
    Bu sefer ki yuksek faiz istegi degil bence

dante nin ilahi komedyasındaki tasvire benzer bir cehennem varsa trollerin en dipte yer bulacağına şüphe yok.. yıllardır bilinçli biçimde halkı yanıltmak için algı yönetimi kasan tipler.. bir tanesi avarel in TR versiyonu. hazımsız.. başarılı tradelerı kıskanıyor..bir diğeri Türk olduğunu iddia eden, avatarında bunu söyleyen ama Türklük şuuru ile alakası olmayan ümmetçi ve biatçi bir şahsiyet.. her gun yeni şeyler öğrendikleri bu forumda ne yazık ki sataşmaktan geri durmuyorlar.. ama öğrensinler.. mutlaka değişecekler.. ben bu ikisinin "kral çıplak" diyeceği günlerin çok uzak olmadığını düşünüyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 521/1223 İlkİlk ... 214214715115195205215225235315716211021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •