işlem hacmı cok fazla heralde emırler ağir gıdıyor
işlem hacmı cok fazla heralde emırler ağir gıdıyor
avarel in morali bozulmuş saçmalıyor..
zavallıca saldırılarının bir getirisi olmaz sana..
söylediklerimden yeni şeyler öğrenmen güzel.. cehaletinin sana zarar yazdırdığını görüyoruz neticede..
bugun oldukça güzel, fazla vaktim olmuyor volatiliteden dolayı ama avarellik yapmanı keyifle izliyorum
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Ne alakası var
Takip ediyom , takipcinim![]()
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sarmal resmen ,,,,,,,,yüksek faiz yabancıyı tatmin etmiyor,daha da istiyor........ytd
Bugünku maçta ilk taçı kim atacak sen ondan haber ver
Bırak tatavayi
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dante nin ilahi komedyasındaki tasvire benzer bir cehennem varsa trollerin en dipte yer bulacağına şüphe yok.. yıllardır bilinçli biçimde halkı yanıltmak için algı yönetimi kasan tipler.. bir tanesi avarel in TR versiyonu. hazımsız.. başarılı tradelerı kıskanıyor..bir diğeri Türk olduğunu iddia eden, avatarında bunu söyleyen ama Türklük şuuru ile alakası olmayan ümmetçi ve biatçi bir şahsiyet.. her gun yeni şeyler öğrendikleri bu forumda ne yazık ki sataşmaktan geri durmuyorlar.. ama öğrensinler.. mutlaka değişecekler.. ben bu ikisinin "kral çıplak" diyeceği günlerin çok uzak olmadığını düşünüyorum..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri