Sayfa 523/1009 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Artık o konuda bizlerin umudu kalmadı sn decamercıon.Yapılan bazı uygulamalar vardı,doktora saldırı katalog suçlardan sayılmıştı,saldırganlar tutuklu yargılanacaktı falan.Hiçbiri uygulanmadı.Buna rağmen verilen maaşlar komik duruma düşmüştü Sadece sağlıkta şiddet protesto edilmedi,yapılan işe uygun maaş ve özlük haklarda iyileştirmeler istendi.Tepki sadece eylemlerle olmuyordu ,dehşet bir doktor göçü de vardı halen de var.Sağlıkta şiddet devam ediyor.Buna niye tepki vermiyorsanız diyorsanız nerdeyse on onbeş yıldır tepki veriliyor.O konuda çözüm getirilmiyor.Halen üç beş olay diyorsunuz,maaş artışı olunca saldırılar birden kesildi diyorsunuz.Bu dediğiniz işin doğasına aykırı halk doktor daha fazla maaş alıyor diye doktor dövmeyi neden kessin.Aksine o kadar maaş artışı oldu hala bana bakmıyor falan diye daha fazla saldırır.Orada olayların sıklığında kesinlikle düşüş falan yok.Nerden bu kanıya kapıldınız anlamadım.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tabi bu doktor halaya hemen katılamaz.Sn heval sanırım ufak tefek sıkıntıları olmuştur.Olayın etkisi geçsin o da sanırım halaya katılır,haksızmıyım sn heval siz ne dersiniz.
    Dürüst görevini layıkıyla yapan doktorlara lafımız yok ,

Doktora şiddet bu günün mevzusu değil...Ben kendimi bildim bileli (80 lerin ortasından beri)bazı Dr ların agresif davranışları buna neden oluyor

Ama nedense maaşlar düşük olduğu zaman o meslek grubuna mağduru oynatıyorlar parayı kapınca sesleri kesiliyor....

Burası TR parayı pardon zammı alan sesini kısıyor maalesef...

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yeşil soğan kıtlığına işaret mi bilmem. Benim sürekli takip ettiğim ithalatçı üretici firmada akü stokta yok diyor.
    Aküyü mü çalmışlar...aküyü çalmasalardı en azından aktarma kablosuylan veya ittirip arkadan...neyse

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Son 5 aydır medyada doğru dürüst dr lara saldırı haberleri göremiyoruz(görelim istediğimden değil). Ancak saldırılar birden kesildi. 4-5 ay önce çok iyi zam (yinede emeklerinin karşılığı değil) aldıklarını duyudm. Zamla saldırılar paralel mi çok merak ettim. Aydınlatabilecek birileri varsa buyursun?
    Maaş zammı olunca saldırılar aniden kesildi demişsiniz.Bu yanlış bir ifade.Bunu düzeltmeniz lazım diye düşünüyorum.Doktora saldırı haberlerini doktorlar yapmaz ,medya yapar.Saldırılara tepki olayına gelince imkanı olan hala tüm gücüyle yurt dışına kaçmaya çalışıyor.Böylesine hassas bir konuda daha dikkatli yazmanız lazım.Zaten sn heval de yazdıklarınızı benim anladığım gibi anlamış.Doktorlar zam alınca dövülmekten şikayetçi olmayı bıraktı halay çekiyorlar falan gibi bir şey yazmış.Bu ifadeler yanlış.Zamla saldırılar paralel ifadesi ne demek siz açıklayın.ben sizin kastınızı cidden anlıyamıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dürüst görevini layıkıyla yapan doktorlara lafımız yok ,

Doktora şiddet bu günün mevzusu değil...Ben kendimi bildim bileli (80 lerin ortasından beri)bazı Dr ların agresif davranışları buna neden oluyor

Ama nedense maaşlar düşük olduğu zaman o meslek grubuna mağduru oynatıyorlar parayı kapınca sesleri kesiliyor....

Burası TR parayı pardon zammı alan sesini kısıyor maalesef...
    Aynen öyle

Bir soru sormuşsunuz.Zamla saldırılar paralel mi demişsiniz.Bence değil.Kastınız ne ise onu yazın da daha net fikir teaattisinde bulunalım.

Siz bu düşünce tarzınızı devam ettirin arkadaşlar.Temenni etmem ama ilerde işinin ehli bir doktor ihtiyacınız olursa bu doktor göçü neden oldu nasıl oldu tekrar bir ara düşünürsünüz.Neyse ne diyelim gizli açık doktor düşmanlığı kinaye ile bile olsa her ortamda devam ediyor.Zihniyeti düşük olan dövüyor,seviyesi az bişi yüksek olan ise dava ediyor,hiç bir şey yapmayan da zihin okuyarak doktoru zan altında bırakıyor.Neyse yazacaklarım bu kadar ne diyeyim sonuç değişmiyor,doktor düşmanlığı düzelmez.

Sayfa 523/1009 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •