Sayfa 523/998 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cuma gün açıklanan MB kararlarında diyor ki;
    1) 31.08.2024 itibari ile DTH hesabında bulunan dövizler, dönüşüm kurundan bozularak DDKKM açılabilir.
    Türkçesi : Döviz bozulsun yeter ki bozulsun.
    2) Bankalar TL mevduat payını artırsın yoksa daha fazla zorunlu karşılık ayırmak zorunda kalacaklar.
    Türkçesi : DDKKM dönüşlerini mümkün olduğunca düz TL vadeli mevduata çevir. Gerekirse teşvik için bunlara daha yüksek faiz ver. Yeter ki döviz ile bağı kalmasın.
    madem içerdeki dth lar çözülsün istiyorsun
    döviz bozup faize geçmek isteyenlere mevduata geçme şartıyla mb kurundan bozma imkanı getir..
    adam bozmak istese % 4 banka makasından gidiyor..

2.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Önsıra soldan ikinci, uzun siyah centilmenin ,büyüterek yüz ifadesine bir bakın , ne demek istiyor?
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Önsıra soldan ikinci, uzun siyah centilmenin ,büyüterek yüz ifadesine bir bakın , ne demek istiyor?
    4 veya 5 kişinin yüz ifadesi çok ilginç. Uyuyanlar sinirliler vb.

4. Brent Petrol %5 civarı eksi.
    Gezin tozun acin camlari ( yok o dagalgaz bulunca yapacaktık)yakında indirim gelir.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Elleri temiz de ondan, gittigi iyi partide eski MHP'li cok kirli adam var.

Annesi CHP'ye ben nasil oy veririm diyorsa, annesini dinleyecek, bir yere de varamayacak.

Ayrica T.Comez cok cile cekti, Ingiltere'ye gidip yeninden TIP okudu.

Motivasyonu da bu soygunculardan hesap sormak.

Turan Çömez o konuda bizi kekliyor gibi tekrar tıp okudum diye, zaten İngiltereye gitme nedeni gavurca öğrenmekti, İngilizce tıp grameri okudum dese daha doğru olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oda aynı bokun sarısı balıkesir halkının dirayeti olmasa balıkesiri akp ye verdirecekti. itiraz etmeden gitti aday oldu
    KARYE başlığında da sizin 10 boy küçüğünüz yani Kütahya versiyonunuz var.
    [emoji3]

7. özgür özelin siyasal islamcıları eleştiren röportajından dolayı tutuklanan kızımıza sahip çıkması çok doğru bir hareketti bundan önceki chp saftirik genel başkanı böyle şeyler bilmezdi siyasi zekası yoktu sadece bu değil konserleri imamhatipli vali ve kaymakamlarca iptal edilip ekonomik saldırı baskı uygulanan muhalif sanatçılara yolsuzluk hırsızlıkları ortaya çıkaran cesur yürekli yurtsever gazetecilerede sahip çıkılmalı ekonomik destek ve güvence verilmeli korku duvarının aşılmasına destek olunmalı günümüz Türkiyesinde durumdan vazife çıkarılmalı siz böyle yaparsanız vatandaş korku duvarını aşar cesaret bulaşıcıdır diyanetin başındaki kişi kafa kesen cellatlar gibi kılıçla poz veriyor acaba arapların dinini etmeyenlerimi arap sempatizanı olmayanları sizi bu kılıçla keserimmi demek istiyor kılıç nedir bir cinayet silahıdır siz bir hrıstıyan bir yahudi bir budistve başka dinlerde din adamlarının böyle öldürme aletiyle poz verdiğini gördünüzmü ben görmedim bunlar eğitimsiz bilmeyen moruklara arapların dininin barış sevi kardeşlik dini olduğunu ballandıra ballandıra anlatıyorlar kafa kesenlerin kim olduklarını dünyada herkes biliyor arapların dinini a dan z ye biliyoruz chp bu kurultaydan sonra gürültü patırtı yapan chp yi aşağıya çekmeye çalışan kk oğlunu ve yanındaki safraları chp den derhal ihrac etmeli mutlaka yapmalı bu partiye yakışmayan herkes ihraç edilmeli büyük babamız ATATÜRK ün partisini ve ilkelerini içine sindiremeyen herkes bu partiden uzak durmalı son zamanlarda büyük babamız ATAÜRK ün adının sık sık anılması ve ilkelerine sahip çıkılması sevindirici ve gurur verici bu aidiyet duygusu gençlerimize kazandırılmalı geçen gün maltamıydıunuttum venedikmiydi bir ülkede caddeye büyük babamız ATATÜRK ün ismi verilmişti çok gururlandık kendilerine teşekkür ederiz

. , ! ? ' : ;

şair ne demek istiyor burada.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 523/998 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz