Mükemmel bir soru sordunuz![]()
El cevap : 1,50 TL bile olur.
Mükemmel bir soru sordunuz![]()
El cevap : 1,50 TL bile olur.
https://www.cnnturk.com/turkiye/son-...dan-biri-koptu
Tesadufen yasiyoruz amk..
Dun tren kazasi bugun baraj kazasi...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Evden çıkmaya korkuyorum aq..
Bugün Lütfü Kırdar Kongre Merkezinin önünde az daha ayağımı kırıyordum (eski spor serginin seyirci girişi yapılan tarafındaki meydanlık bölge) zemine yerleştirilmiş yaklaşık 60x60 cm boyutlarındaki yer karolarından ikisi basmamla yerinden oynadı içeri göçtü....İstanbullu olmanın avantajıyla her an atik ve tetik durumda olduğumdan kendimi kurtardım...
Zavalı bir turist veya uyanık olmayan bir talihsiz ayağını da kırar kafasını da orada....
Spor sergi'nin intikamı mı yoksa müteahhit denilen itlerin vurdumduymazlığı mı....
Belki de ikisi birdendir....kimbilir...!!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
XU100 - 120 DK -
Yine gorsel olarak muazzam bir grafik ile karsinizdayim.
Gordugunuz gibi 91.500 kritik bir rakam. Bugunku dusus AYI TUZAGI olarak mi kalacak acep!
Yukari da 97500 hedef direnc. Su yesil hareketli ortalamanin calimina bir bakin hele
Iste o hareketli ortalama altinda bist AYI, uzerinde BOGA dir ve bu seviye 97000 - 97.500 arasindadir.
Asagida 86.xxx seviyesi de gozden kacmasin, hep akillarda bulunsun.
P.S: Bunu buraya yapistirmamin nedeni hisse senetleri ve borsa ile ilgili paylasimlar yapilmasi ve yol gosterici olmasi amaciyla.
[IMG][/IMG]
CEM TOKER
@tokcem
Gördüğünüz gibi kimse devlete gidip ''benden borç al, faiz öde'' diye yalvarmaz...
Devlet çıkar ''bana borç verin, çarkı döndüremiyorum, yüksek faiz vereceğim'' der...
Onun için geçiniz bu rantiye, faiz lobisi martavallarını....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri