Sayfa 527/751 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

devre kesti , mal değerli lakin göstergelerin düzelmesi lazım..
    düzeltmesini yaparken fazla aksiyona gerek yok..
    ben 24 taban yaptığı gün alıyordum bu hisseyi, bir önceki tabandan da alış girdim..
    24 den 41 e gitmiş kağıt kısa vadede bunun düzeltmesi nerden olur diye bi soru sorayim mesela..
    sakin kalmak önemli , herkes satarken alıp herkes alırken satacaksın kural 1 bu..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

düzeltme ilk döneceği yer 37 , tutunamazsa 34.50..
    kısa vade bakacağımız iki nokta..
    pc başında değilim tekrar bi bakayım ben bunun grafiğine , haydi kolay gele..ytd

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yok düzelmez hemen bollinger bandı sıkıntılı, rsi sıkıntılı şu an..tabi bana göre bu şekilde , tahtacı bilir ne yapacağını..
    benim kendi kurallarım var , ona göre alıp satıyorum..ytd
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    pc başında değilim tekrar bi bakayım ben bunun grafiğine , haydi kolay gele..ytd
    Eyvallah üstad

4. Arkadaşlar bırakın Allah aşkına dün maçı izledim denizli değil az dirençli takım olsa fener e üç atardı doğru düzgun Pozısyon yok ,hırs yok,istek yok takımda.. Bu hısse normal bır şirket hissesi değil bu hafta oynayacağı Malatya macını kaybetme ıhtimalı oldukça yuksek Malatya düşme hattında dırenecektır öyle bır durumda dipsiz kuyu olur burası.. Erol gıttı emre geldı diye hısse fiyatını yulselttiler ama gördük ki değişen birşey yok.

Beşiktaş futbol olarak bizden iyi daha rahat geçer takımları.. Bu iş emreyle falan olmaz..
    Yine de karambole de olsa inşallah şampıyon oluruz öyle bir durum olursa tamamen şans derim ben..
    .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yok düzelmez hemen bollinger bandı sıkıntılı, rsi sıkıntılı şu an..tabi bana göre bu şekilde , tahtacı bilir ne yapacağını..
    benim kendi kurallarım var , ona göre alıp satıyorum..ytd
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by umitbat Yazıyı Oku
    Eyvallah üstad
    Aynen geldi dediginbyere

Alıntı Originally Posted by umitbat Yazıyı Oku
    Aynen geldi dediginbyere
    tepki verecektir , 36 dan da versin alırız..

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bırakın Allah aşkına dün maçı izledim denizli değil az dirençli takım olsa fener e üç atardı doğru düzgun Pozısyon yok ,hırs yok,istek yok takımda.. Bu hısse normal bır şirket hissesi değil bu hafta oynayacağı Malatya macını kaybetme ıhtimalı oldukça yuksek Malatya düşme hattında dırenecektır öyle bır durumda dipsiz kuyu olur burası.. Erol gıttı emre geldı diye hısse fiyatını yulselttiler ama gördük ki değişen birşey yok.

Beşiktaş futbol olarak bizden iyi daha rahat geçer takımları.. Bu iş emreyle falan olmaz..
    Yine de karambole de olsa inşallah şampıyon oluruz öyle bir durum olursa tamamen şans derim ben..
    .
    bjk alanyayı yenebilir mı.. ?
    berabere kalsa ne olur..?
    veya yenilse..!
    biz bir gün gecikmeli oynuyoruz , bjk alanyayı yenemez..ytd
    bjk dün tabandı bugün artı 5 , bjk alanya yenemezse esad orası ağlama duvarı olur ki , öyle olacak..
    izleyip göreceğiz hep beraber..

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bjk alanyayı yenebilir mı.. ?
    berabere kalsa ne olur..?
    veya yenilse..!
    biz bir gün gecikmeli oynuyoruz , bjk alanyayı yenemez..ytd
    bjk dün tabandı bugün artı 5 , bjk alanya yenemezse esad orası ağlama duvarı olur ki , öyle olacak..
    izleyip göreceğiz hep beraber..
    Yapma reis Bjk ın yenemeyeceği takım yok şuan. Gecen hafta berabere kaldığı maçta bıle fener den iyi oynadı. Fener bu futbolla her takıma takılır yaz bır kenara..

Eğer fb dünki maçta iyiydi diyen varsa futbolun f sinden anlamıyordur. Ligin dibindeki takımı zar zor 1/0 la Kendı evinde geçebiliyorsun ve şampıyon olacağım diyorsun. Bu iş samattayla falan olmaz. Neyse inşallah olur diyelim uzun yıllar sonra. En azından önümüzdeki sezon iyi bır teknik adamla daha ıyı olur.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 527/751 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •