dün banka almıştım .. petkm ve tkfen ilave ettim açılışta bakalım ... (korku ve tedirginlik var bu iyiye işaret) kısmetten ötesi yok... kolay gelisn herkese ..
dün banka almıştım .. petkm ve tkfen ilave ettim açılışta bakalım ... (korku ve tedirginlik var bu iyiye işaret) kısmetten ötesi yok... kolay gelisn herkese ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Valla dayı teknik veya temel analiz diye birsey var diye bu batağa kimse girmesin diye yazıyorum
Biliyorum ekmeğiniz bu
Yapacak bişey yok dayı
Kucaklarına gelmek istiyorsanız buyrun dayı
Ekip çok geniş her yerde.
Burada bir analiz yok emmoglu
Ömrüne yazık
Emeğine yapma kucağa gelme
Dayı Borsanın üstünde 10 yılık baskı vardı..
Şartlar oluştu..
Dövüz stabil.
Enflasyon yüksek...
FAİZLER yok hükmünde.
Seçim var..
İlan oğlu ilan sokacaktı bir gün
İlan tısıladı bir kere
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yıllardır işlem yapmamakla borsadan uzak kalmış sayılmam aksine baya aktif oldum düşüncem belki de dışarda kalman bir süre iyi olduğu kanısındayım
düşünüyorum çoğu hisseler insanların moralini bozup dengeleri alt üst etti bazıları da çok az paran bu hissede olsa şu an tirilyonersin
insana bazen yıllarca büyük eforla çok zor kazandırdıktan sonra, kolay kazanma zamanı geldiğinde "bu kadar kolay olamaz" dedirtir
yada bu kadar kolay da olabileceğini düşünebilmektir artık zor olan paranoya yapmasakmı? .
O değil kontr, hekts, gesan, yeotk, sasa bunlar ne yaptı böyle. Bu hisseler talep patlaması yaşıyor ama fonları geziyorum hiç kimse de yok.
Bu hisseleri birileri fena harlatıyor.
Yer İmleri