Sayfa 528/570 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538 ... SonSon
Arama sonucu : 4553 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop LXV

1. 3 yıl önce sasa 0 a doğru düşer dediğimde kandirilmis insanların yazdıklarını hatirliyorum
    Çok net çok bariz kalıcı zarar yazdilar

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sasa 0 a doğru emin adımlarla
    Zombi zombi.!!!
    Alayı Zombi.!!!
    Üstü FORMA.!!!
    Altı Şişhane.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biraz acele etmiş olabilürün ama ryil tim 10155 den ilk kene lönkü actım
    ben 139 a bir kene emri koydum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    3 yıl önce sasa 0 a doğru düşer dediğimde kandirilmis insanların yazdıklarını hatirliyorum
    Çok net çok bariz kalıcı zarar yazdilar
    sasa ve hektaşta ne vurgun döndü. geçen hektaşa baktım 1 dolardan 7 cente gelmiş. ey maşallah
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    14d
    SON DAKİKA — ÇİN DEVLET BAŞKANI XI

“Çatışmanın tarafları, özellikle de İsrail, askeri operasyonlarını en kısa sürede durdurmalı.â€
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Değerli forumdaş kimin umurunda.....1 tl lik salatayı bayramda....55 tl ye aldım.....

Adamların oyu % 50....geçen beleş çay içeyim dedim cami avlusunda.....ak partiyi tayyübü eleştireyim dedim....3 emekli bana dalar oldu....

Müslüman...insan değil ümmet....

Alayı öbür dünya için yaşıyor beya....!!!!!!!!!!!
    Aslında bu dünyada yaşadıklarını da sanıyorlar. Mutlular mesutlar ve birde hakkılar :=) Yani burası Türkiye burdan çıkış yok.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben 139 a bir kene emri koydum
    Cetunları idareli kullan pit abi, herifin şakası yok
    Bu alemde tek benden korkar, satışı kesti
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cetunları idareli kullan pit abi, herifin şakası yok
    Bu alemde tek benden korkar, satışı kesti
    eyvallah bozkurt. benim jetunlar 1 adet şeklinde olduğu için bu sefer daha rahatım.
    dün maliyet düşürecez diye biraz yüksek mallandıydım. 90 puan ort ile verince baya kamyonu doldurduk. hainin bende alacağı çok bugün ama 1 er jeton attıkça kuduruyordur
    beklediğim 1. sinyal gelince biraz daha büyük parti atarım. sonrasındaki teyit sinyali gelince de depoyu baya doldururum.
    bugün canımı sıkan şey öğlen dışarıdayken net short sinyali üretmiş sistemim ve o anı değerlendiremedim

Sayfa 528/570 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •