Anlaşılan tatilde bile yapacak işimiz yok...
Başlıktaki kalabalık bunun işareti.
Oysa hava son derece güzel.
Sarı sıcak gelmeden son güzel günler.
Benim düşüncem şu: Kur 6,25 iken ne kadar dolarım varsa hepsi duruyor...
Kaybım yok.
Anlaşılan tatilde bile yapacak işimiz yok...
Başlıktaki kalabalık bunun işareti.
Oysa hava son derece güzel.
Sarı sıcak gelmeden son güzel günler.
Benim düşüncem şu: Kur 6,25 iken ne kadar dolarım varsa hepsi duruyor...
Kaybım yok.
2300 m/s 6.7 mach hıza karşılık gelir. bu hızı yapabilen füze yok.
yükseklik sınırı daha önemli. tabii 50 km'den daha uzaktaki bir füzeyi bir yer radarı ducting denen durum yoksa tespit edemez. awacs gibi havadaki bir radar mti özelliğiyle doppler farkından tespit edebilir...
yatırım tavsiyesi değildir.
S-400 işi ertelendi bu kesin gibi. Gelecek ama tarih belli değil muhtemelen ekim veya kasım gibi gelecek. Bu erlemeye rağmen haziran veya temmuz ayında ABD dem ekonomik bir yaptırım gelirse 6.50 ile 7.50 arasında bir yere yaz boyunca oturur dolar. Ama ABD den herhangi bir hamle gelmez ise 5 ile 5.50 arasında yazı geçirir diye düşünüyorum.
Yurtiçi piyasaların kapalı oluşunu fırsat bilen bazı bankalar düşüşün baş sebebi olabilir mi?
Hisse dusuncede ayni ifadeleri kullanirdik ama bozdurunca dag gibi kayip oluyordu,
Benim korkum s400 olayini abd ile bagirip cagirip bi sekilde anlasmaya gidilirse dolarda bayagi bi uzun yatirimci olacaz hemde zorunlu,birde fedin faiz indirme işi cikti o s400 den daha sarsintili oldu...
Daha da alttan toplayacak kamular denilebilir o zaman.
Olursa 6.50-7.50, olmazsa 5-5.50.
Bu tahminlerde risk 0.
Hatta tahminde değil şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur demek.
Kısaca şu.
Benim tahminim yaptırım gelecek 6.50-6.70 arası görecek demek var veya
Benim tahminim s400'den kesinlikle vazgeçtik ABD ile iyi ilişkilerin adımı Haziran'da Trump-Erdoğan görüşmesinde atılacak ve kur 5.20-5.30 seviyesinde seyir edecek demek var.
Artabilir de azalabilir de bunu herkes söyler malum..
Yer İmleri