lüx arabalarımıza oto yollar yaptı bak yine vergi skk affı ucuz kredi asgari ücret yerlerde daha ne isteyelim
dolar ve zengin dostu reyisimize
lüx arabalarımıza oto yollar yaptı bak yine vergi skk affı ucuz kredi asgari ücret yerlerde daha ne isteyelim
dolar ve zengin dostu reyisimize
Biraz önce pederle konuştuk bu Bünyamin bu kadar niye düştü ki akşam üstü 1.30 idi şimdi 1.10 oldu yükseliş dedi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
memleketin, diplomasisinin geldiği yere bak..
bakanlıkta çaycı şoför falan değil tweet'i atan.. ülkenin kültür ve turizm bakan yardımcısı..
meali:
"p.çsiniz.. oros.u çocuklarısınız.. "
Kimse gitmez, merak etmeyin. Gelecek asır tek bir hane yönetecek ülkeyi. Öyle gitme yok.
Usd için kişisel tahminim ortalama her yıl %100. Sanayilerde ihracat ağırlıklı şirketlerin önem kazanacağına inanıyorum. Tamam dolar düzenli olarak artacak (zaten sıfır atılmamış haliyle şu an 1 usd 8 milyon lira) ama bize, dolara karşı da belli oranda değer kazanacak yatırım araçları lazım.
...
Ne güzel bir müjdedir o söz ..
Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz !
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydın,
Usd try 8.1965
Eur try 9.6549
Gram altin 503.11
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri