Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan 7 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan 7 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan yine ‘kayyım’dan dem vurdu: GBT’ler hazır, sonuca göre bakacağız
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi olası bazı belediye başkanlarıyla ilgili “Şimdi bütün bunlarla ilgili GBT’leri hazır olarak elimizde tutuyoruz, seçim sonucuna göre adımlarımızı atacağız” dedi.
http://www.diken.com.tr/erdogan-yine...ore-bakacagiz/
Bu laf bile manalı ne demek sonuca göre suçluysa anında müdahale edilmeli.Ne bekleniyor?Ben biliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydın arkadaşlar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Müjdat Gezen ve Halk TV, 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever'e 20 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
her seçimden önce kandile girerler...sonra bir bakarsınız yalan...
her seçimden önce petrol bulurlar... sonra bakarsınız yalan...
her seçimden önce ekonomiyi şahlandıracağız derler...sonra bakarsınız kuyruklu yalan...
gülümseyerek afişlere poz veriri balkondan dotluk,kardeşlik mesajı verirler...sonra bakarsınız külliyen yalan...
yalan...yalan...yalan...insan evladı olsa nefret eder böylesinden tanımadığım adamlara niye biat edeyim???? insan hayatta o kadar çok hataya açıktır ki aynı hatayı 10 defa neden yapalım???
aha yine çıkmış konuşuyorlar seçimden sonra ekonomiyi düzelteceğiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madem yapabiliyordun da neden seçimi bekliyorsun???( kargalar güler yapabilsen zaten önceden yapıp meydanda yalvaracağına zaten düzeltirsin oy durumlarını)
kendisinin bizzat söylediği tek doğru cümle bu kaldı " ekonomide her şeyin sorumlusu benim"bence de...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri