Sayfa 535/1000 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Emtia sayfasında altın fiyatlarının geleceği topiğinde 26. sayfada occhiali arkadaşın 8 eylül tarihli entrysinde grafikler var ,biri buraya o grafikleri alıntılamayı becerirse gram altınla ilgilenen arkadaşların çok ilgisini çekeceğinden eminim.Ha neticede burası dolar topiği gerek yok denirse de çok mantıklı da denebilir tabi.Benimki de öylesine bir entry işte ))))
    Yatırım enstrümanları arasında kısa vadede fiyat hareketleri bağımsızdır.. Süre uzadıkça fiyat hareketleri aynı davranış eğilimine girerler.. BU yüzden değişik tarih ve zamanlarda aynı grafikler oluşur.. SEBEBİ KISA VADEDE TEK BAŞINA DAHA RASYONEL DOĞRU KARARLAR ALAN YATIRIMCI KİTLESİ SÜRE UZADIKÇA SÜRÜNÜN ETKİSİ ALTINA GİRER.. BU BOĞA PİYASALARINDA AŞIRI COŞKU VE ÖZGÜVEN,AYI PİYASALARINDA KORKU VE AŞIRI SATIŞI YARATAN DOĞAL BİR SONUÇTUR...
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Doları 6,5 dan 7 liradan alanın zararı mararı yok.. Ben bu 5, 94 rakamına inanmıyorum..
    İnan kardes inan zorunlu uzun vade yatirmci yaparlar insani,bi bakmisin 5.94 ne kadar yuksek yer dedirtirler insana..

y.t.degildir..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    birileri stokluyor daha sonra caktirmadan ivmeliyor son anlarda ivme sertlik kazanip zirveye ulaşıyor sonrasi malüm.
    hatirlarsan ons 1700 dollarda iken nasil reklamları oldu 3000 ler 5000 ler havada ucuyor ters parente atiyor du...
    nadas böyle bişey işte, 7 yildir 1000-1300 bandinda ama yarisi gitti sayilir bi 10 yil daha sonra ver elini everest

bu nadas olayi senetlerde de oluyor.
    Bizim kırtasiyede nadasta at üç beş kuruş... Şimdi gelelim onsa.. Yeni para birimi imf dolarına hazırlık aşamasındayız.. Abd nin bir sonraki krizinde para basma olayı olmucak.. Buz 9 denilen bir olayla finansal sistemi durdurup ortam düzelene kadar açmayacaktır.. Abd nin devasa borcundan kurtulmasının tek yolu yeni bir para birimi olan IMF doları ile parasını devüle etmek.. Onsta artık 10 bin lerde mi 20 bin lerde mi devüle olur bilemicem
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Ya bir forumdaş altın topiğinden o dediğim grafikleri alıntılasa da üstüne konuşsak,eminim siz de şaşıracaksınız grafiklere.Herkes long olmuş grafiklerde son 1 yılda)))))

5. Fitch 20 bankanın notunu kırmış yine.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Fitch 20 Türk bankasının notunu düşürdü, görünüm negatif-BN

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bizim kırtasiyede nadasta at üç beş kuruş... Şimdi gelelim onsa.. Yeni para birimi imf dolarına hazırlık aşamasındayız.. Abd nin bir sonraki krizinde para basma olayı olmucak.. Buz 9 denilen bir olayla finansal sistemi durdurup ortam düzelene kadar açmayacaktır.. Abd nin devasa borcundan kurtulmasının tek yolu yeni bir para birimi olan IMF doları ile parasını devüle etmek.. Onsta artık 10 bin lerde mi 20 bin lerde mi devüle olur bilemicem
    nadas olayi enaz 7 sene en fazla 20 sene oluyor
    senin kirtasiyeye baktim daha bir yil olmus
    ama ons mantikli gibi duruyor 7 yil olmus
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Fitch 20 bankanın notunu kırmış yine.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    öğleden sonraki satışların nedenı belli oldu.

haberi alıyorlar önceden ne güzel.

bundan sonrada sp indirir.

Sayfa 535/1000 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •