Sayfa 535/1003 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Don’t buy my brother don’t buy.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Kkm tavanı serbest bırakılmamis olabilir.kkm ye 11 verilirken 30 oran almistir vadeliye .19 puan faLasi cazip gelmiş olabilir.lakin6 ay fazla olmuş hakikatten ..ben.subatta HSBC ye 34 ile bagladigimda.kkm 11 idi..ama dönüşüm seçim öncesiiydi.
    dolar hala 19 dı kkm ye geçtim 35 oranla..
    Evet o zamanlar serbest bırakılmamıştı, 11-12 filandı KKM, bi de hükümet değişimi olur beklentisindeydim, yeni hükümetle birlikte piyasalara güven gelir, dolar biraz gevşer ve bir süre öyle devam eder, Eylüle doğru düzen oturur diyordum ama tam tersi oldu. Sağlık olsun, gün gün vadenin dolmasını bekliyorum artık.

3. vakıf % 43 tl ye veriyor. dün akşam üzeri akbank % 45 vermişler.
    yeni oran alan arkadaşlar varsa , yazarsanız memnun olurum.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Don’t buy my brother don’t buy.
    Artik bizimde bu forumda hep ing yazmamiz icap eder.lutfen paylasimlarinizi ing yapiniz.elaleme rezil olmayalim.

Duduya haber verin ing bilen borsaci araniyor acil.[emoji39]

sanayi üretiminde beklenmedik daralma 1.2

Devlet istatistik Ensütüsünün verileri yerine şahsen Enag'ı tercih ederim...

aynı kadro ısrarla ekonomiyi yönetmekle ısrarcı..

Prof Kavcıoğlu BDDK'nın başına atanmış...

bu haber üzerine bile doların bugün ver coşkuyu moduyla hareket etmesini beklerim...

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    pardon yahu. milyonlar lise mezunu ne adamları üniversite mezunu diye yemiş sen lise mezunu ecevit'e b.ü mezunu desen ne olur. haklısın. özür diliyorum.

ancak artık cehalete tahammülüm kalmadığı için seni engelliyorum
    sorun lise mezunu olması da değil, kara cahilde mantık şu..

diyelim mezun olduğum lise 30 yıl sonra Borazan üniversitesinin kuruluşuna ön ayak oldu
    bu mantığa göre, ben de borazan üniversiteliyim, benim okulum kurdu o üniversiteyi diye iddia ediyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    sanayi üretiminde beklenmedik daralma 1.2

Devlet istatistik Ensütüsünün verileri yerine şahsen Enag'ı tercih ederim...

aynı kadro ısrarla ekonomiyi yönetmekle ısrarcı..

Prof Kavcıoğlu BDDK'nın başına atanmış...

bu haber üzerine bile doların bugün ver coşkuyu moduyla hareket etmesini beklerim...
    dün 2.5 milyar dolar arka kapıdan yakmış....bu yakma işini sürdürecekmi acaba....bddk başındaykende durmaz bu...

bakalım Hafize hanım ,BİZANS ENTRİKALARININ döndüğü, çıkar savaşlarının ön planda olduğu Türkiye Finans dünyasında merkez Bankası başında ne kadar dayanabilecek ?

Sayfa 535/1003 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •