Artan

134,20 10 13:46
46,04 9.99 13:46
2.228,00 9.97 13:44
1.456,00 9.97 13:43
33,38 9.95 13:46
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 13:46
536,00 -5.72 13:46
36,84 -5.64 13:46
37,88 -5.3 13:46
92,40 -4.74 13:46
Azalan Hisseler

İşlem

19.184.407.752,15 13:46
17.630.929.425,75 13:46
14.563.258.662,49 13:46
11.517.528.062,80 13:46
11.430.150.404,10 13:46
Tüm Hisseler
Sayfa 536/800 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 6558 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hesaplar değişik olabilir Akzonun en büyük rakibi PPG iki yıldır Akzo Nobeli satın almak iiçin uğraşıyor en son 28 milyar Euro teklif ettiler belki Akzo elini güçlendirmek istiyor ....

Sayın zırıltı bey burada fikir alışverişi yapıyoruz neden böyle düşünüyorsunuz? Siz hep izocam ile mukayese ediyorsunuz İzocam ile durumlar farklı İzocam önceden hisseleri toplamış ve küçük hissedarları çaresiz bırakmış fakat Marshall da durum değişik şu an %88,75 pay var borsadan çıkmak için %95 zorunlu ortaklıktan atmak için de %98 ulaşılması gerek ! Geçmişte bir çok örnek verende sizsiniz bosch ev , Demirdöküm , mutlu akü ve en son Boyner ki en son Boyner ve Denizbank hisse fiyatlarının da ki değişiklikler ortadayken bu kadar emin konuşmak bilemedim...

Şimdi yazdıklarımız boş şeyler mi?

4. Borsa kotundan cikma fiyati ile gonullu cagri fiyati ayni olamaz, yanlis bir yorum yapiyoruz gibi geldi bana, fiyat karsilastirmasi yapilirken evet gonullu cagri fiyatina bakilir ama kottan cikma isteginin verildigi gunden itibaren geriye donuk 30 gune de bakilir ve hangisi yuksekse o cikis fiyati olur.

Diyelim gonullu cagri tamamlandi ve yuzde 94 oldu ana ortak atiyorum 1 yil sonra yuzde 98 e ulasti, oturup kottan cikma fiyati gonullu cagri fiyatimdir diyemez artik yatirimci bu noktada korunuyor ve son 30 gune bakiliyor denizbankta oldugu gibi

Su anda ise kottan cikma basvurusu zaten teknik olarak yapilamaz, bu sarti sagladiktan sonra basvuru yapabilir.

Bu konuyu tekrar inceleyn derim.

Saygilarimla tiyatro

Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku
    Borsa kotundan cikma fiyati ile gonullu cagri fiyati ayni olamaz, yanlis bir yorum yapiyoruz gibi geldi bana, fiyat karsilastirmasi yapilirken evet gonullu cagri fiyatina bakilir ama kottan cikma isteginin verildigi gunden itibaren geriye donuk 30 gune de bakilir ve hangisi yuksekse o cikis fiyati olur.

Diyelim gonullu cagri tamamlandi ve yuzde 94 oldu ana ortak atiyorum 1 yil sonra yuzde 98 e ulasti, oturup kottan cikma fiyati gonullu cagri fiyatimdir diyemez artik yatirimci bu noktada korunuyor ve son 30 gune bakiliyor denizbankta oldugu gibi

Su anda ise kottan cikma basvurusu zaten teknik olarak yapilamaz, bu sarti sagladiktan sonra basvuru yapabilir.

Bu konuyu tekrar inceleyn derim.

Saygilarimla tiyatro
    Sayın tiyatro esas sorgulanması gereken yıllardır zarar açıklayan (takriben 10 yıl) bir firma zarar ettiği hisselerini neden küçük ortaklarından binbir zahmete girip ve milyonlarca lira ödeyip geri almaya kalksın? Sizin bir şirketiniz olsa ve zarar etseniz ortağınıza para verip ondan kurtulmaya mı bakarsınız?

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sayın tiyatro esas sorgulanması gereken yıllardır zarar açıklayan (takriben 10 yıl) bir firma zarar ettiği hisselerini neden küçük ortaklarından binbir zahmete girip ve milyonlarca lira ödeyip geri almaya kalksın? Siz bir şirketiniz olsa ve zarar etseniz ortağınıza para verip ondan kurtulmaya mı bakarsınız?
    Ha bu konuya herkes cevap versin bi zahmet?

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sayın tiyatro esas sorgulanması gereken yıllardır zarar açıklayan (takriben 10 yıl) bir firma zarar ettiği hisselerini neden küçük ortaklarından binbir zahmete girip ve milyonlarca lira ödeyip geri almaya kalksın? Sizin bir şirketiniz olsa ve zarar etseniz ortağınıza para verip ondan kurtulmaya mı bakarsınız?
    sanki çokmu pahalıya alıyor.sen marshall boyanın fabriasi nerede bir bak istersen büyüklüğüne bir bak .patron şirkete 400 milyon değer bicmis.sadece fabrka ve makina ıvır ziviri belki 500/600 milyon yapar bulunduğu yer çok değerli bir bölge.
    Çok bir para verip almıyor zaten yüzde 50 iskontolu bence tabiki çağrı fiyatı benim görüşüm bu .
    Ama ne yazikki patronlar bu sekilde davranır degerlemede borsaya açarken farklı kendi alırken farklı değerleme çıkarıyorlar.yapacak bir şey yok
    Yazınıza göre sanki patronun biçtiği 40 TL çökmüş gibi bir his verdi .patron pahalıya hisse almiyorki patronun yaptığı şu an kurnazlık 40 TL den yatirimciyi korkutup hissleri alip şirketin tamamını almak niyeti .patronun yolladığı haber 95 hissesi olmaması için risk tasimiyosada egerki elinde 95 hissesi olsa idi olumsuz bir haberdir .borsadan yüzde 95 ile ortakları çıkarmadan borsadan çıkmak tam bir gasptir SPK buna nasil izin veriyor anlamıyorum .en azından 98 ile yaptimi şirket bazı hakların oluyor.ama izocamda bunu gören sirketler artık kesinlikle yüzde 98 e borsada iken ulaşmak istemeyecekler .98 e ulaşmadan borsadan çıkıp yatırımcıyı iyice mağdur edecekler .bu konuyu spk denen kurumun acilen müdahale etmesi lazım.ya 98 i borsada bulup çıkacaksın.ortaklarla beraber borsadan çıkmak nedir yahu

Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
    Lütfen bana cevap yazmayın yanlış içi boş şeyler yazınca cevap yazmak zorunda kalıyorum .cevap hakkım doğuyor.bazilari yanlış yazıyor .ben mesela kafam esse 38 TL ye düşse hisse 20 bin lot alırım ve benim gibi çok kişi vardır.bazilarida 42 den alır normal bunlar şirket alırsa haber yapar .bu sirketler hisse toplayıcı çakal cukallarla iş yapmaz.ole bir şey yapacak olsa haber yollamadan yaparlar enayimi sandınız hem haber yollucak hisseyi yuzzde 30 artircak sonra tahtadan hisse alacak .küçük yatirimcinin hayal kapasitesine hayranım
    Sen istediğini yaz,biz aklımıza uymayan bişey yazınca boş yazmış olalım;soru sorduk sadece,yazdıklarına cevap yazılsın istemiyosan ya da kafan almıyosa yazma,ne oluyo bitiyo anlamaya çalışıyoruz,yeri geldi yazdıklarından faydalanıp teşekkür ettim,ama bu afra tafra pek uygun olmadı...

Sayfa 536/800 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •