Hey gidi günler bir zamanlar Akbank ve Garan eşit rakamda olurlardı , Garan uzaya çıktı Akbank yerinde saydı...
Hey gidi günler bir zamanlar Akbank ve Garan eşit rakamda olurlardı , Garan uzaya çıktı Akbank yerinde saydı...
5 i izliyorum TV den altyazı takip
Bankalar enflasyona endeksli hazine bonoları almışlardı. Döviz almada sınır var ama onda sınır pek yok, geçen eksi etiri ile enflasyona endeksli tahvil ihalesi olmuştu. Oradan bir nebze fayda sağlarlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
GARAN'ı 12,47 yaptılar.
Eh işte, şişe'de de zorunlu çağrı oldu ve aynı şekilde piyasa fiyatının altında bıraktılar.
Bu hep olan şey. Piyasada dolaşımda olan lotu neden almak istesin adamlar?
Burada ki sorun twitter da çok takipçili hesapların insanları yanlış yönlendirmeleri.
Önce satış gerçekleşmeyecek yazdılar. Neden? Mantıklı bir açıklama yok.
BBVA nedense 12.20 gibi bedava bir rakkama almaktan vazgeçecekti...
Sonra rakkamı yukarı çekmeleri lazım, çekecekler yazdılar...Ama neden? Yine mantıklı bir cevabı yok...
Çünkü kendilerine göre ucuz. Tamam ucuz da, adam zaten anlaşmış neden anlaştığı rakkamı yukarı çeksin? Garanti bankasının da böle bir talep hakkı yoktu ztn. Haliyle 12.20 olarak geldi.
Dün de tahtayı aşağı basacaklar ki piyasadan hisse alabilsinler diye yazdılar.
Neden dolaşımda ki hisseleri almak istesin BBVA? Ne yapacak bunlarla? Mantıklı bir cevap yine yok...
İnanılmaz bir dezenformasyon ve yanlış yönlendirme var internette...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
BBVA açıklaması vardı, %50 üzerine çıkar ise tam konsolidasyona tabi tutabiliyormuş ve kollektif bilançoda büyük iyileşme oluyormuş.
Yer İmleri