Sayfa 536/682 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 5449 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    son dakika...................

İmamoğlu'nun avukatı Pehlivan tutuklandı: İBB soruşturmasında dört zanlıya da tahliye
    https://x.com/eczozgurozel/status/1935751629405339702

bak gözün açılsın diye koydum dinle ama bir gün adalet herkese lazım hayat kısa .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. 3-4 gecedir sığ olan vıop ta kedi fare oynar gibi yeşil hareketler gündüz neyi gece neyi fiyatlıyorsunuz .
    sonuçta dönüp dolaşacağınız yer kürkçü dükkanı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Ankara Barosu
    @ankarabarosu
    ·
    1 sa
    Savunma Susmadı, Susturulamaz!

Basına yansıyan bilgi ve belgelerden; müvekkili hakkında yürütülen soruşturmalar kapsamında “şüpheli†sıfatıyla ifadeye çağırılan Av. Mehmet Pehlivan’ın tutuklanma talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildiği öğrenilmiştir.

Tutukluluğa sevk yazısında meslektaşımızın, aynı soruşturma kapsamındaki diğer şüphelilerin avukatlarıyla yaptığı belirtilen görüşmeleri suç olarak nitelendirilmiş ve talep, bu nitelendirmeye dayandırılmıştır.

Ankara Barosu olarak, toplumun sesi ve yargının kurucu unsuru olan avukatların, mesleki faaliyetlerini yürütmelerine engel olan, adeta mutat bir fiili cezalandırma yöntemine dönüşen, ceza muhakemesi tedbirlerinin orantısız şekilde uygulanmasından vazgeçilmesi gerekliliğini bir kez daha vurgular, bu haksız uygulamaların karşısında olduğumuzu yineleriz. Unutulmamalıdır ki avukatın sesi kesilirse, toplumun nefesi kesilir.

Meslektaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

bazı çük kafalılar işine gelenleri koyup kenara çekiliyor bunlarıda koyalımki insanlar ona göre değerlendirsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. İstanbul Barosu
    @istbarosu
    ·
    2s
    Meslektaşımız Av. Mehmet Pehlivan
    Derhal Serbest Bırakılmalıdır!

Meslektaşımız Av. Mehmet Pehlivan, 19 Haziran 2025 tarihinde ifadesinin alınmasını takiben, doğrudan mesleki faaliyetleri gerekçe gösterilerek tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilmiştir. Meslektaşımız hakkında yürütülen bu süreç hukuk devletinin temel ilkelerine, savunma hakkına ve avukatlık mesleğinin varoluş amacına yönelen ölçüsüz ve hukuk dışı bir tutumdur.
    Av. Mehmet Pehlivan’a yöneltilen isnatların tamamı avukatlık mesleğinin icrası kapsamında yürüttüğü faaliyetlere dayanmaktadır. Bu haliyle söz konusu işlemler, yalnızca bir avukata yönelik hukuksuzluk değil; bağımsız savunma makamına ve yargının kurucu unsuru olan avukatlık mesleğine yöneltilmiş ağır bir müdahaledir.
    Avukatlık Kanunu’nun 58. maddesi uyarınca, avukatların mesleki faaliyetleri nedeniyle işlendiği iddia edilen suçlara ilişkin olarak savcılık makamının doğrudan ceza soruşturması yürütmesi mümkün değildir. Ancak meslektaşımız hakkında, doğrudan mesleki faaliyetleri gerekçe gösterilerek yapılan işlemler, Avukatlık Kanunu’nun 58. maddesinde yer alan usul güvenceleri uygulanmaksızın yürütülmüş; avukatların mesleki görevlerini “baskı, engelleme veya uygunsuz müdahale olmaksızın†yerine getirme hakkı, soruşturmanın en başından itibaren ihlal edilmiştir.
    Av. Mehmet Pehlivan hakkında yürütülen işlemde bu yasal güvence yok sayılmış, kanun açıkça çiğnenmiştir. Bu, basit bir usul hatası değil; açık bir hak gaspıdır.
    Avukatlara yöneltilen sistematik gözaltı ve ceza soruşturmaları, yalnızca bireysel özgürlüklerin ihlali değil; aynı zamanda toplumun her bireyinin adil yargılanma ve savunma hakkına yönelmiş ciddi bir tehdittir. Avukatların, savunma görevini ifa ederken cezalandırılmak istenmesi; yalnızca meslek etiğine değil, hukukun üstünlüğüne karşı da aleni bir saldırıdır.
    İstanbul Barosu olarak bu ağır hukuka aykırılık karşısında sessiz kalmayacağımızı, meslektaşımızın derhal serbest bırakılmasını talep ettiğimizi ve sürecin her aşamasını takip edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. etrafın jeopolitik olaylarla dolu , kasanda bu kadar yüksek faiz verdiğinde halde yüksek dövizin yok bu yüzden bugun faiz bile indirememişin normalleşme yolları arınacağına hep bir saldırı ülkede belirsizlik yaratma derdindeler sonra bu borsa neden düşüyor neden kısa vade al sata döndü diyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3-4 gecedir sığ olan vıop ta kedi fare oynar gibi yeşil hareketler gündüz neyi gece neyi fiyatlıyorsunuz .
    sonuçta dönüp dolaşacağınız yer kürkçü dükkanı
    Büyük 1 enerji sıkışması mevcut sindoma abi heran patır patır pozları patlatabilür deye dar alanda kısa paslaşma yapıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

MSCI niye hareket etmiyor, diyordum meğer kapalıymış bugün. VİOP akşam seansı artıda ama.

8. Herif akşam seansında iyi aldı tek abi hakkını yemiyelim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 536/682 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •