Sayfa 538/916 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Galipin sadece bu hissede bir kaç ayda kazandığı para en az 50 milyon TL ,bu paranın bir bölümü küçük yatırımcıdandır .Ampute Futbol Milli Takımımına 500 bin lira yardım yapıyor Başta Beyaz TV olmak üzere canlı bağlantılarla reklamı yapılıyor.500 binlirayı adam borsada 1 saatte kazanıyor ,
    mal boşaltırken hisseye açığa satış yasağı getiriliyor ki ,paraya ortak olmasınlar .Birileri bu adama dur demezse ,borsa yatırım aracı olmaktan çıkmak üzere sayesinde

2.  Alıntı Originally Posted by Gky Yazıyı Oku
    info@icbcyatirim.com.tr bir mail atsak durumu anlatan belki bi geti alim programi baslatirlar 9 nere 4 nere ve forumlarda gez3n muabbet 2 ile 3 arasi olacak gibi vay amk
    Maalesef arkadaşım görünen bu. İnşallah bir mucize olur da hisse haftaya brüt takasa da girse 6 yı görür diyeyim. Hafta sonu için güzel şeyler söyleyip moral vermek isterdim ama maalesef yalan söyleyemem. Ama bir fıkra anlatıp belki ufacık bir gülümsenize katkıda bulunabilirim tabi mutayit değilseniz.
    Cennet ve Cehennem dekiler birbirleriyle görüşmeyi çok istiyorlarmış. Bu dileklerini melekler aracılığıyla Allah a iletmişler. Melekler insanlara bu isteklerinin kabûl edildiğini ve bunun için arada bir köprü yapılması gerektiğini söylemişler. Cennet ve Cehennem arasındaki bu köprünün yarısını cennettekiler yarısını cehennemdekiler yapacak ve tam köprünün ortasında görüşebileceklerdir. Cehennemdekiler köprünün yarısını kısa sürede bitirmislerdir ama cennettekiler bir türlü ilerleyemiyorlardır. Melekler gelip cehennemdekilerin köprüyü çoktan bitirdiklerini söyleyip cennettekilerin neden bu kadar geride kaldıklarını sorunca cennettekiler şu cevabı vermişler. Efendim bizde mutayit hiç yok hepsi o tarafta o yüzden biz çok zorlanıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Maalesef arkadaşım görünen bu. İnşallah bir mucize olur da hisse haftaya brüt takasa da girse 6 yı görür diyeyim. Hafta sonu için güzel şeyler söyleyip moral vermek isterdim ama maalesef yalan söyleyemem. Ama bir fıkra anlatıp belki ufacık bir gülümsenize katkıda bulunabilirim tabi mutayit değilseniz.
    Cennet ve Cehennem dekiler birbirleriyle görüşmeyi çok istiyorlarmış. Bu dileklerini melekler aracılığıyla Allah a iletmişler. Melekler insanlara bu isteklerinin kabûl edildiğini ve bunun için arada bir köprü yapılması gerektiğini söylemişler. Cennet ve Cehennem arasındaki bu köprünün yarısını cennettekiler yarısını cehennemdekiler yapacak ve tam köprünün ortasında görüşebileceklerdir. Cehennemdekiler köprünün yarısını kısa sürede bitirmislerdir ama cennettekiler bir türlü ilerleyemiyorlardır. Melekler gelip cehennemdekilerin köprüyü çoktan bitirdiklerini söyleyip cennettekilerin neden bu kadar geride kaldıklarını sorunca cennettekiler şu cevabı vermişler. Efendim bizde mutayit hiç yok hepsi o tarafta o yüzden biz çok zorlanıyoruz.
    Ustad moralim o kadar bozukki hic gulemedim vestelden kacip buna geldik zarar portfoyun yuzde 70 i 200bin den kalan 65 bir haftada kendime cok kiziyorum 15 yildir bu illet borsa beni yedi bitirdi muz cumhuriyeti bule degil bu ulke biri babayigit der 11.80 den 7 ye biri dunyanin en buyuk 4. Bankadi der hop yuzde 60 asagi

Haftalık alıcı kurumlar

Haftalık satıcı kurumlar

Haftalık ilk 5 kurum genel

5.  Alıntı Originally Posted by Gky Yazıyı Oku
    Ustad moralim o kadar bozukki hic gulemedim vestelden kacip buna geldik zarar portfoyun yuzde 70 i 200bin den kalan 65 bir haftada kendime cok kiziyorum 15 yildir bu illet borsa beni yedi bitirdi muz cumhuriyeti bule degil bu ulke biri babayigit der 11.80 den 7 ye biri dunyanin en buyuk 4. Bankadi der hop yuzde 60 asagi
    Inan borsada çoğumuzun durumu aynı. Herkesin de dediği gibi bist büyük bir kumarhanedir ve asıl kazananlar bunu oynatanlardir. Çok nadir de olsa her kumar illetinde olduğu gibi kazanan ky çok azdır. Şimdi hep uzun vade derler ya o da bence hikaye. Mesala sağlam geleceği iyi olan bir hisse seçip paranızı yatırıyorsunuz. O hisse bir aşağı bir yukarı yapıp 5-6 ayda belki % 30 yapıyor sonra bir bakmışsin bir- iki günde bistinde çöküşü ile % 20-30 düşüyor. Sabredip satmiyorsunuz allem edip gullem edip elinizdekileri almadan goturmuyorlar.belki 2 sene beklerseniz bir hissede ancak paranızı ikiye katlama Şansınız olabiliyor. Bunun aksine dediginiz gibi paranızın belki 1 haftada yarıdan da fazlasını kaybedebiliyorsunuz ve ne kadar tecrübeli olursanız olun fazla değişen bir şey olmuyor. Maalesef niye halen direniyoruz ben de bilmiyorum. Bence akıllı adamın işi değil borsa. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Inan borsada çoğumuzun durumu aynı. Herkesin de dediği gibi bist büyük bir kumarhanedir ve asıl kazananlar bunu oynatanlardir. Çok nadir de olsa her kumar illetinde olduğu gibi kazanan ky çok azdır. Şimdi hep uzun vade derler ya o da bence hikaye. Mesala sağlam geleceği iyi olan bir hisse seçip paranızı yatırıyorsunuz. O hisse bir aşağı bir yukarı yapıp 5-6 ayda belki % 30 yapıyor sonra bir bakmışsin bir- iki günde bistinde çöküşü ile % 20-30 düşüyor. Sabredip satmiyorsunuz allem edip gullem edip elinizdekileri almadan goturmuyorlar.belki 2 sene beklerseniz bir hissede ancak paranızı ikiye katlama Şansınız olabiliyor. Bunun aksine dediginiz gibi paranızın belki 1 haftada yarıdan da fazlasını kaybedebiliyorsunuz ve ne kadar tecrübeli olursanız olun fazla değişen bir şey olmuyor. Maalesef niye halen direniyoruz ben de bilmiyorum. Bence akıllı adamın işi değil borsa. Ytd
    Dostlar bist kumarhane değil yatırım aracı her ay saglam bi kagıttan al unut bak on sene sonra ne oluyor ben 2009 da girdim ülker vardı 3 liraydı bu zamana kadar satmadan alsam her ay düşünün kac para oldugunu aselsan keza aynı 2000 li yıllarda bin lot alsan trilyon olmuştu şimdi bizim yanlışımız hemen zengin olmak 1 gün 1 hafta 1ay öyle bir dünya yok bu ıcbct 0.56 oldugunu bilirim tekstil banktı yüzüne bi allahın kulu bakmıyordu o zamanlar vebalı gibiydi sonra icbct oldu 10 u gördü 20 kat artmış buffetin in bi lafı var bi yatırımdan zevk alıyorsanız o işten para kazanamazsınız sıkıcı olmalı bıktırmalı ama dip seviyeden gireceksin yabancı 250 gün en az bekliyor biz bir hafta zor bekliyoruz işin özü saglam pirimsiz sabır tası yapan hisseden al unut 5 10 sene o zaman pörtföy yeşil olur

7. Söylediklerinize tabiki katılıyorum zaten ben de en az iki sene beklersiniz kazanma şansınız var demiştim. Yani bir nevi arsa gibi düşünmek lazım. Bana gore de daha mantıklısı arsa. En azından satışı parmağının ucunda tek tuşla olmuyor. Hergün psikolojinizi bozacak bir durumda yok. Cumhurbaşkanı şunu dedi bunu dedi bist çöktü yok şirket (bmeks gibi) iflasa gidiyor para pul oldu gibi derdi de yok. Bak adam cuma falan dinlemedi 1 saatte 5,30 lardan satmayana 4, 03 yaparak % 25 kaybettirdi. O insanların yaşadığım için biliyorum hafta sonları zehir oldu. Başka söyleyecek çok şey var da neyse zaten bunları özellikle tecrübeliler çok iyi biliyordur. Kısaca ben de 4 sene önce ilk 1,60 liradan katmer hissesi ile başladığım bu borsa hayatımda geriye dönüp keşke katmeri bu güne kadar tutsaydım değil de hiç bulaşmasaydım derdim. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Söylediklerinize tabiki katılıyorum zaten ben de en az iki sene beklersiniz kazanma şansınız var demiştim. Yani bir nevi arsa gibi düşünmek lazım. Bana gore de daha mantıklısı arsa. En azından satışı parmağının ucunda tek tuşla olmuyor. Hergün psikolojinizi bozacak bir durumda yok. Cumhurbaşkanı şunu dedi bunu dedi bist çöktü yok şirket (bmeks gibi) iflasa gidiyor para pul oldu gibi derdi de yok. Bak adam cuma falan dinlemedi 1 saatte 5,30 lardan satmayana 4, 03 yaparak % 25 kaybettirdi. O insanların yaşadığım için biliyorum hafta sonları zehir oldu. Başka söyleyecek çok şey var da neyse zaten bunları özellikle tecrübeliler çok iyi biliyordur. Kısaca ben de 4 sene önce ilk 1,60 liradan katmer hissesi ile başladığım bu borsa hayatımda geriye dönüp keşke katmeri bu güne kadar tutsaydım değil de hiç bulaşmasaydım derdim. Ytd
    Evet borsada cok kazandim ama geriye don bak hep zarar aslinda sadece para deil vakitte kaybettik bazen uzulduk bazen cok kazandim diye cok harcadik ama derimki keske hic bulasmasa idim bende ilk ulker ile basladim ama diger kagit %20 yapinca insan ac gozlu duramiyoki ama yeni girecek var veya daha yeni olup cok zarari olmayan abiler ablalar kardesler amannnnnn sakin girip dertsiz basiniza dert almayin bizim ulkede bu borsa eroin gibi kumar inanin daha guzel eger cok oynamak istiyosaniz gidin sans topu oynayin teknik di hikayeydi hep fos hepinuze iyi hafta sonlari

Sayfa 538/916 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •