Sayfa 538/998 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Çatalca İlçe Emniyet Müdürü işçileri tehdit etti
    Çatalca İlçe Emniyet Müdürü işçileri “Ben sizi gözaltı yapıp adli işlem yaparsam çocuğunuz zekiyse bile bir işe giremez” diyerek tehdit etti.

İşçiler; tüm tehdit ve saldırılara rağmen fabrika önündeki eylemlerine devam etti.

Ülkenin geldiği durum. Haklı olanın bile çocukları ile tehdit edildiği,
    Bir yandan milyarla oynayan 40 yıl ile yargılanıp 40 hafta yatanlar.

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Vaz geçtim. Sildim.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hiç konuşmak istemediğim bir konu abinin arkadaşlarının yada kuzenlerinin bi halt yediğini amcanında tüm ailenin kararı ile olayı örtbas etmeye çalıştığını düşünüyorum
    İhtimal dahilinde. Abi ile birlikte arkadaşları olabilir.
    Öyle bir rezillik olur ki, bu da tüm köyün neden sustuğunu açıklar.

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Çatalca İlçe Emniyet Müdürü işçileri tehdit etti
    Çatalca İlçe Emniyet Müdürü işçileri “Ben sizi gözaltı yapıp adli işlem yaparsam çocuğunuz zekiyse bile bir işe giremez†diyerek tehdit etti.

İşçiler; tüm tehdit ve saldırılara rağmen fabrika önündeki eylemlerine devam etti.

Ülkenin geldiği durum. Haklı olanın bile çocukları ile tehdit edildiği,
    Bir yandan milyarla oynayan 40 yıl ile yargılanıp 40 hafta yatanlar.
    Bu haber dogruysa devlet mevlet yok demektir.

Bu fasizm'in en carpici orneklerinden biri.

Evrensel hukukta suc kisiseldir, adam suc isledi diye annesini de iceri alamazsiniz.

Burada adam iscilerin cocuklarini tehdit ediyor.

Bu kabul edilemez, ederseniz, yarin namusunuzu da alirlar.

video : https://x.com/i/status/1832990894900777359

Almanyadaki Pretestolarda Türk kökenli polis meslekdaşlarını şiddet konusunda uyarırken

6.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    2018 yılında bu paraya masrafsız 2+1 ev alınıyordu.. yürü be reis, kim tutar seni
    arap ümmetinin reisi Türkiyeyi uçurdu neeerden nereye nereden nereye nereden nereye

7. Sakarya’da oğullarının emanet araçla kaza yapmasının ardından anne baba arasında tartışma çıktı. Kadın otomobile taş ve sopayla zarar verirken, kocası yaşadıkları evi yaktı. Çift, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
    Sakarya’nın Arifiye ilçesinde M.Ö.’nün arkadaşından emanet aldığı otomobili habersiz kullanan oğulları, küçük çaplı kazaya karıştı. Eve geldiğinde otomobili hasarlı gören M.Ö. ile aile bireyleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ö.’nün eşi Z.Ö., sopa ve taşlarla otomobile zarar verdi. Otomobilin farları, camları, kaputu ve tamponlarında hasar oluşurken, M.Ö. de eşine öfkelenip birlikte yaşadıkları 2 katlı evi ateşe verdi.

https://tele1.com.tr/ogullari-kaza-y...yakti-1136542/

??

8. "Hüda-Par Narin’in köyünde başsağlığına gitti cinayeti dış güçlere bağladı"..

Sayfa 538/998 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •