Sayfa 542/852 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Sayın merkezkaç burda kimse net bir bilgi sahibi değil.dediğiniz gibi yatırımcılar kendi hesaplarına göre bir BEKLENTİ içerisinde hedeflerini bekliyorlar.kimiside günlük girip alim satım yapıyor..burda HERSEY BU KADAR ACİK demissiniz CAHİLLİK yaparak ..ne yazık ki burda hiçbirşey o kadar açık değil ..hisseleri kaçtan aldıklarını biliyormusunuz ya çağrı fiyatını ya kottan çıkıyoruz çok sığ tahta deyip milyon lotlarin havada süzülüp, çıkmaktan vazgeçtiklerini ve kottan çıkmak için belirledikleri fiyatın şu an %70 ustunde günde 100 milyon TL hacimle hareket ettigini İnan ki bizde cahil cahil bakiyoruz..arkadaşımızın dediği gibi entrika çok burda 3 yildir tecrübe ettik.bence sende başka kurumlar gibi rağbet etme.. Ama traed yapabiliyorsan mükemmel bir tahta şuan ..
    [emoji106] [emoji122]

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mrb hayırlı günler . Yeni uyeyim cuma günü Kapanista Kipa aldım 4.47 den . Kısa da beklenti ve birleşme ne zaman olacak bilgisi olan var mı?? Şuan düşüs eğiliminde galiba orta ve kısa hedefler konusunda Bilgi verirseniz sevinirim tşk ederim🤔🤔

3.  Alıntı Originally Posted by Aslan334 Yazıyı Oku
    Mrb hayırlı günler . Yeni uyeyim cuma günü Kapanista Kipa aldım 4.47 den . Kısa da beklenti ve birleşme ne zaman olacak bilgisi olan var mı?? Şuan düşüs eğiliminde galiba orta ve kısa hedefler konusunda Bilgi verirseniz sevinirim tşk ederim🤔🤔
    kardes bunlari almadan once sorgulaman gerekmezmi?

4.  Alıntı Originally Posted by kayıkcı Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Öncelikle borsada islem gören lot sayisi az.
    Ayrica yükseltmek istemiyorlar bu türden hareketlerle ky nin elindeki lotlari bıktırarak almak istiyorlar.
    4 yılı aşkın suredir kagittayiz her türlü entrikarayı çevirdiler ve ben en az bir iki daha entrika bekliyorum birleşme sürecinde.
    Ama ne yaparlarsa yapsinlar bekleyen migroslarını alacak.Bir iki ay önce 30 tl olan migros bugun 24 tl yani migrosuda baskılıyorlar.
    YTD...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

5. .[emoji40] [emoji40] [emoji87] [emoji86] [emoji85]

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. hanibal dostum ikimizden gayri kımse kalmamış

7. korkmama gerek yok galiba, ikimizin elinemi verecekler, giden gitmiş zaten )

8. yanlız değilsiniz arkadaşlar ;)

Sayfa 542/852 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •