Sayfa 543/1000 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Fondan beklentiniz nedir onu bilmek lazım bence tavsiye için. GPG tarzı bir fon istiyorsanız ona en yakın GMA'yı görüyorum ben.

Bu arada bence, Türkiye yeni bir ekonomik hikaye yaratmadıkça, jeopolitik riskleri çözmedikçe uzun vadede GPG zirveye oynar. Hisse senedi yatırımcılarının, kaçan hisselerin peşinden koşarken gafil avlanmasını sizler de fonlarda yaşamazsınız umarım.
    obp'ye odaklandığımdan bunu hep kaçırıyorum. gpg yerine pek alâ bu alınabilir. zaten azimut portföyün hisse fonu dahi geçen yıl borsa yüzde 20 düştüğü halde yüzde 25 kazandırmış.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    obp'ye odaklandığımdan bunu hep kaçırıyorum. gpg yerine pek alâ bu alınabilir. zaten azimut portföyün hisse fonu dahi geçen yıl borsa yüzde 20 düştüğü halde yüzde 25 kazandırmış.
    Strateji değişikliğine mi gittiler bilmiyorum ama OBP ve OKD'nin 2018 performansları düşündürttü beni. Yoksa son 1 yıllık performansları iyi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Ons 1490 gelmiş 1500 altına öyleyse geçmiş olsun
    Bu jale nin yatacak yeri kalmadi...bugun eksi gelirse cikar hisse agirlikliya girerim veysel bey...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu jale nin yatacak yeri kalmadi...bugun eksi gelirse cikar hisse agirlikliya girerim veysel bey...
    Bi esprisi kalmamış gibi görünüyor getiri açısından artı hisse fonlar daha iyi getiri olarak hemde yüzde 10 vergisiz

5. cds düşüyor
    dolar düşüyor
    bist artıda

ekonomi gerçekten düzelmeye mi başladı yoksa kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar varda vatandaşın mı haberi yok?

6. akbank dan bildirim geldi teknoloji hisselerine en az %10 getiri ile ortak olma diyor

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund..._source=slider

7.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    akbank dan bildirim geldi teknoloji hisselerine en az %10 getiri ile ortak olma diyor

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund..._source=slider
    akbank'ın benzer aft fonu şu an dökülüyor. son 1 yılda -%15 yaptı. dolar artmadığı sürece bu fonlardan bir halt olmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    kendileri, fonun altına çok duyarlı olduğu eleştrilerine katılmadığını, sonuçta tcd'nin altın fonu olmadığını ve sadece küçük bir miktar pozisyon alındığını ve gerekli görülürse de boşaltılabileceğini söylemişti önceki görüşmelerimde, bekleyelim görelim etkileniyor mu etkilenmiyor mu

Sayfa 543/1000 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •