Sayfa 545/1002 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Viop - XXVII

şu memleketin insanları ne ara böyle oldu.
    terbiye,medeniyet kalmadı.
    konuşma yerine kavgacı doldu sokaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu hafta tarihi hareketlerden birisi oldu...şimdi merak ettiğim perşembe günü açıklanacak yabancı işlemleri ne olmuş...bir önceki hafta bist100 7 bin puan kadar yükseldi ama yabancı nette -22 milyon dolar....kim aldı da yükseldi o zaman? aynı şekilde bonoda da nette satım tarafında kalmıştı yabancı...ama ben asıl geçen haftanın verilerini merak ediyorum yani MB başkanı ve damat gittikten sonra yapılan işlemlerde yabancı ne durumdaydı...hafta boyunca özellikle GARAN'a müthiş para girişi görünüyor ama bakalım bu yabancı mı?

rte'nin söylemlerine bakarsak çok canı yanmış gibiydi...yani çok farklı konuşuyordu...her zamanki esme gürleme yoktu aksine gayet piyasa dostu açıklamalar yaptı...normalda dış mihraklar, ey abd sen kimsin, topunuz gelin tarzı açıklamalar beklerdik kendisinden...
    bakalım göreceğiz bu hafta MB kararıyla az çok anlarız aynı tas aynı hamam mı yoksa hakikaten değişim mi oluyor?

3. Koç senin gibi burada 3-5 kişi var , işiniz gücünüz üfürme yazdıklarınızında çizdiklerinizinde altını doldururamadan sallıyorsun , sonrada inkar ediyorsunuz , geçen hafta yine benimle burada bu muhabbete girdin ağzının payını aldığın halde yine kaşınıyorsun.
    Yine ağzının payını vericem toplum yararına

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu hafta tarihi hareketlerden birisi oldu...şimdi merak ettiğim perşembe günü açıklanacak yabancı işlemleri ne olmuş...bir önceki hafta bist100 7 bin puan kadar yükseldi ama yabancı nette -22 milyon dolar....kim aldı da yükseldi o zaman? aynı şekilde bonoda da nette satım tarafında kalmıştı yabancı...ama ben asıl geçen haftanın verilerini merak ediyorum yani MB başkanı ve damat gittikten sonra yapılan işlemlerde yabancı ne durumdaydı...hafta boyunca özellikle GARAN'a müthiş para girişi görünüyor ama bakalım bu yabancı mı?

rte'nin söylemlerine bakarsak çok canı yanmış gibiydi...yani çok farklı konuşuyordu...her zamanki esme gürleme yoktu aksine gayet piyasa dostu açıklamalar yaptı...normalda dış mihraklar, ey abd sen kimsin, topunuz gelin tarzı açıklamalar beklerdik kendisinden...
    bakalım göreceğiz bu hafta MB kararıyla az çok anlarız aynı tas aynı hamam mı yoksa hakikaten değişim mi oluyor?
    Net temiz yabancı ilk gunde söyledim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dündaş ünlü vardı mesela alım tarafında genelde yabancı işlemi yapan bir kurum bu...bakalım göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Net temiz yabancı ilk gunde söyledim

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

Cıtı Yonca da 2020 nın başından beri sattığı 600 milyon lotun 100 milyonunu geri aldı

7. Koç efendi bak geçen hafta benle dalaştıktan sonra yazdın bunları bu topiğe BIST 117 iken ne oldu 130 şimdi çıkar düşecek dersin bizde DÜZELMESİNİ yapacak deriz hadi şimdi işine bak ne yazdığından haberin yok .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Koç efendi bak geçen hafta benle dalaştıktan sonra yazdın bunları bu topiğe BIST 117 iken ne oldu 130 şimdi çıkar düşecek dersin bizde DÜZELMESİNİ yapacak deriz hadi şimdi işine bak ne yazdığından haberin yok .
    sindoma efendi
    düzeltme der alırsın,sonra yine alırsın
    sonunda zig-zagın yanına gidersin .
    bir bakarsın dolar 10.
    sende işine bak.

Sayfa 545/1002 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz