Abka tüm hisseleri satıp short a geçmişti.
Banka döndü diyenlerden biri bendim, döndü de yani dönmüştü, sonra bi daha döndü o da bize girdi iyi mi puhahhaahSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abka tüm hisseleri satıp short a geçmişti.
Banka döndü diyenlerden biri bendim, döndü de yani dönmüştü, sonra bi daha döndü o da bize girdi iyi mi puhahhaahSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yaşam şartları çevre insanları öyle etkilemeye başladı ki , daha çok değil 50-100 yıl önce tarlalarda çalışan dedelerimiz , dağlarda gezen atalarımız saatlerce doğayla iç içe hayatta kalmaya çalışıoyorlardı bedenen o kadar çok hareket ediyorlardı ki göbek , fazla kilo , obezite dertleri yoktu çünkü yediğini harcıyor belkide yetmiyordu işte böyle bir yaşam tarzından şehirlere göç ettik akşama kadar evde ofiste vücut hareketi % 10 düşmüş , doğal olmayan gıdalarla besleniyoruz vs. yani vücutlarımız bu tür değişime hazır değil böyle hızlı bir evrim değişim olamaz.Bunun sonucunda binbir türlü hastalıklarla uğraşıyoruz , kalp şeker , obezite vs … köye geri dönme şansınızda yok çağ atladınız sınıf atladınız.Sonuç çıkmaz sokak.Yürümüyoruz bile ya , herkesin altında araba farkında değiliz ama çok tehlikeli yaşam şekli ve tarzını yaşıyoruz artık.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında gerçekleşen "Yerli Aşı Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı" sonrası alınan kararlar açıklandı.
Şu haber çok enteresan
Yerli aşı için kritik olan kritik toplantı imiş
Külliyede sık sık Toplanalım karar alalım genelge yayınlayalım talimat verelim eee yerli aşı böyle mi elde edilecek
Tipik bi toplu iğneye sahip olamamış aşalık kompleks sahibi devlet ve bürokrasisi örneği
Kurul ,komisyon, yeni müdürlük, yeni makam, yeni .......
Eee sonuçta icraat sıfır
Hamdım Piştim Yandım
Memleket zarrabı yemiş haberimiz yok.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri