Artan

4,07 10 18:10
10,45 10 18:10
80,30 10 18:10
15,84 10 18:10
4,62 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 18:10
26,64 -10 18:10
26,12 -9.99 18:10
272,75 -9.98 18:10
286,50 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.226.052.562,50 18:10
9.715.077.469,95 18:10
8.702.153.120,50 18:10
7.872.799.192,40 18:10
7.444.557.340,42 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 548/998 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. CHP geçen seçimde Lazların ve muhafazakar ların, bol olduğu semtlerde mezhepçi örgütlenmesini milletin gözüne sokarak bazı kişilerin parti standı önünde haftalarca halayla zılgıt çekmesini sağlayarak bana oy vermeyin verirseniz ya şunlar ya bunlar gelir der gibisinden bir seçim kampanyası yürüttü .

Bunu kendim gözlerimle gördüm burada da yazmış olmalıyım.

K.K. televizyonda anlattı 4 gencimiz Ankara'da oyunu kullanıp Çorum'a otopüslen gidip sandık müşahiti olacaklar işte bu kadar iyi hazırlandık dedi , ba ba ba ba

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sen benim konularima girme kalbini kirarim.
    Sen kimsin de konulara sınır koyuyorsun senin yazdığına alıntı yapan var mı , kime yazmışım bir bak ..

Ben doğru yaptiği zaman doğru yanlış yaptiği zaman yanlış derim.

Bir daha bana alıntı yaparsan be senin kalbini daha fena kırarım.. İşine git..

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sen kimsin de konulara sınır koyuyorsun senin yazdığına alıntı yapan var mı , kime yazmışım bir bak ..

Ben doğru yaptiği zaman doğru yanlış yaptiği zaman yanlış derim.

Bir daha bana alıntı yaparsan be senin kalbini daha fena kırarım.. İşine git..
    Son 15 yildir iki kisiye yazdim ben bunu, biri G.t Ahmet, ikincisi bu.

Yonetime bildirdim, eger bu tipler kalmaya devam edecekse, ben yazmayi birakacagim.

Ben cahilin bu kadar arsizini gormedim.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Son 15 yildir iki kisiye yazdim ben bunu, biri G.t Ahmet, ikincisi bu.

Yonetime bildirdim, eger bu tipler kalmaya devam edecekse, ben yazmayi birakacagim.

Ben cahilin bu kadar arsizini gormedim.
    Yönetime neyi bildirdin senin siyasi görüşüne tam olarak uymayan biri olduğu zaman forumdan atılması gerektiğini mi, ortada küfür var mı veya suç unsuru olacak bir şey varsa dava aç tazminata mahkûm ettir.

Ayrıca yazmazsan , memleket senin boş beleş lafların dan sıkıntı çekmez.. Beni başkalarıyla aynı hizada zikrederek bel altı küfür edeceksen sen de d.öt olsaydı Realities e cevap veriridin zamanında, sana ne demişti buraya bulup yazarım istersen..

5. Türkiyenin borsası çöküyormu çökecekmi inşallah intihar vakaları olmaz millet parasının değerini korumak için nereye yatırım yapacağını şaşırmış ev fiyatları patladı kiralar patladı tuik in sahte sipariş enflasyon ile ücretli sabit gelirli insanlar çok fena sıkıştılar sokaklar hırsızlık gasp soygun vakalarıyla ürkütücü boyutlarda insanlar can güvenliği endişesi ile yaşıyor bunlar polisiye tedbirlerle önlenemiyor

https://www.sondakika.com/politika/h...isim-17814055/

Resmi açıklama geldi.
    Neyse ki kimlik bilgileri çalınmamış.
    Çok şükür.

7. Aziz milletimize;

21 Ağustos günü Narin Güran'ın kaybolması nedeniyle günlerce ülke gündemini meşgul ettiğimizden dolayı Güran ailesi olarak üzüntülerimizi bildirmek istiyoruz.
    Devletimizin tüm birimleri bu süreçte tüm imkanlarıyla olayın çözümü için seferber olmuştur, gerçeklerin gün yüzüne çıkması için uğraşmaya da devam etmektedir. Kızımızın cansız bedeni nasıl bulunduysa olayı çözeceğine, kızımız Narin'in fail veya faillerini bulacağına, bulunacak fail veya faillerinde en ağır ceza ile tecziye edileceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Yalnız bu süreçte aile fertleri olarak acı ve kederi içerisindeyken görsel ve yazılı medya da merhume kızımız Narin suistimal edilerek gerek Güran ailesine gerekse de şu an şüpheli olarak tutulan aile fertlerinin kişilik haklarına acımasız saldırılar ve iftiralar ile mesnetsiz ithamlar da bulunulduğu medyayı izleyen dostlarımız tarafından bizlere bildirilmektedir.

Ayrıca ilgi ve alakası olmadığı halde bu olay nedeniyle Kur'an kurslarına ve dinimize saldırılar yapılmaktadır.
    AİLEMİZİN FERTLERİ, VATANINA VE MİLLETİNE BAĞLIDIR"
    Diyarbakır'da asırlarca yaşamını sürdüren kimi zamanda yöneticiliğini yapmış Gevranizade ailesinin fertleriyiz. Ülkemizin değişik coğrafyasında binlerce Güran ailesi ve yeğenleri yaşamaktadırlar, büyük ekseriyetiyle de vatanına ve milletine bağlı fertlerdirler.

Aile fertlerimizin kendi kızlarımızı öldürmelerini tahayyül edemiyoruz, ancak böyle bir durum varsa bile bir kişi yüzünden koca bir ailenin karalanmasını bir takım DIŞ GUCLER ve onların yerli uzantılarına bağlamaktayız. Aile fertlerimizin bir kısmının yaşadığı Tavşantepe Mahallesinin stratejik ve coğrafi konumu da ayrı bir etkendir.

Devletimize bağlı tüm güçlerin bu oyuna gelmemelerini istirham ederiz. Maalesef bazı muhafazakar yazarlar dahi hiç inceleme yapmadan aileyi vatan düşmanlığı ile itham etmektedirler.

Sadece ailenin çok küçük bir kısmının yaşadığı, olayın vuku bulduğu Tavşantepe Mahallesinde yapılan seçim sonuçlarını tetkik ederlerse bu beyanları nedeniyle mahcup olacaklardır. Seçim neticeleri de ailenin iddia edildiği gibi diktatör olmadığının en büyük ispatıdır.

"İFTİRA ATAN KİŞİLER HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR"
    Şu an olayın sıcaklığı devam etmekte olup, olaylar açığa çıktığında fail veya failer bulunduğunda iftiralar atarak kişilik haklarımıza saldırılar yapan kişi ve kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır. Maddi ve manevi tazminat haklarımızı mahfuz tutmaktayız.

"DEVLET BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ"
    Bu süreçte hakikatin tezahürü için uğraşan tüm devlet büyüklerimize, bunca baskılara rağmen bizim suçsuzluğumuza inanarak bizden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Ülkemizde ki tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının acımızdan siyasi malzeme yapmamasını da mahkemenin neticesini beklemelerini istirham ederiz."
    Evrensel'den alinti

Bunlarda olan biteni dış güçlere bağladı ya.

Ön adli tıp raporunda başka birinin DNA’sına da rastlanmamış.
    Böyle giderse suçlular bulamayacak, Narin intihar edip, cenazesinin dereye bırakılmasını vasiyet etti denilerek herkes serbest kalacak.
    Tek suçlu Narin galiba.

Sayfa 548/998 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •