Albayrak: Özellikle son bir yıl içerisinde Türkiye ekonomisine yönelik çok büyük bir operasyon oldu. Biz dediğimizde çok dikkate almadı birileri. Ama operasyonu yapanlar bunu itiraf edince birileri görmeye başladı
Albayrak: Özellikle son bir yıl içerisinde Türkiye ekonomisine yönelik çok büyük bir operasyon oldu. Biz dediğimizde çok dikkate almadı birileri. Ama operasyonu yapanlar bunu itiraf edince birileri görmeye başladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Son rakamlar gösteriyor ki Allah’ın izniyle son çeyrek itibariyle Türkiye ekonomisi yüzde 4, yüzde 5 büyüme patikasına girmeye başladı. Ekim, Kasım ve Aralık ayları tekrar düzleme çıkıyor
Albayrak: Bu ne demek biliyor musun ? İstihdam demek yatırım demek Türkiye ekonomisinin gelir düzeyinin hep birlikte eskisinden çok daha güçlü artmaya başlaması demek. Allah’ın izniyle bu yola girmeye başladık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bu topik sinek avlıyor 3 kişinin haricinde...MedwiGi kutluyorum yönetici olduğu için...işin bu yanı ilginç
...acaba bizde şirketimi satın alsak
...neyse pek takılan olmadığa göre bizimde takılmamıza gerek yok
![]()
*içişleri bakanı soylu: 11 fransız vatandaşı deaş'yı aralık başında fransa'ya gönderiyoruz-ntv
Erdoğan: Artık apartman daireleri arasındaki ilişki değil dijital sistemlerdeki bağlantı gelişmiş durumda. Evliliğin yerini gayri meşru ilişkilerin aldığı garip bir dönemdeyiz.
Osmanlı İmparatorluğu'nun 35. padişahı 5. Mehmet Reşat'ın torunu Rukiye Bala Hodo, dedesinin Türkiye İş Bankası ve Osmanlı İtibar-ı Milli Bankası hissesi satın alıp almadığının tespit edilmesine yönelik dava açtı
Macron: Türkiye bir taraftan suriye'de oldu bittiye getirip harekat düzenleyip diğer taraftan nato'dan dayanışma bekleyemez
Yer İmleri