Bakan Koca : Son 1 hafta içinde vaka artış oranı %62
Bazı ilçelerin son 1 haftalık artışı:
Büyükçekmece %123,
Sarıyer %120,
Bakırköy %104,
Beylikdüzü %104,
Bayrampaşa %99,
Şişli %98"
Bakan Koca : Son 1 hafta içinde vaka artış oranı %62
Bazı ilçelerin son 1 haftalık artışı:
Büyükçekmece %123,
Sarıyer %120,
Bakırköy %104,
Beylikdüzü %104,
Bayrampaşa %99,
Şişli %98"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bazen değil çoğun insanlık mertebesine erişebilmek içün yüklendiğin bu dünya hayatındaki beşer örtün ağır mı ağır gelir de gene de sen kul olarak vazifeni yerine getirirsin ... netici itibari ile ben ve ben kimsenin hayır duasını da istemem bana hayır duası yapacağına onun yerine git açlıktan kıvranan göbeği şişmiş yüzünde sinekler , afrikalı çocuğun gözü ile bak şu dünyaya , git bir ihtiyaç sahibinin elinden tut ... o zaman ben sana bir şey verebilysem mutlu olurum bana iyilik dileme beşer kardeşim o hakkını başkasına kullan ...
işte budur sözlerim
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
https://youtu.be/qDUmLEnC7zo
Ve bomba video geldi
6 dakikalık videonun tam 5 dakika 30 saniyesi yaptığı teknik analizde doların 7.28 lere nasıl düşeceğini anlatıyor. Sonra 15 saniyede 7.66 üstünde kalırsa 8 e gider diyor neden bunu diyor daha sonra birisi la dolar 7.28 e hatta vazı yerlerde 7.14 e bazı yerlerde 6.50 ye kadar düşecek diyordun neden düşmedi derlerse olur mu yahu bakın ben dolar 8 e de gider demiştim diyecek
Buna giren kama çıkmaz formasyonu derler
bir halt olacağı yok.
ABD seçim sonuçlarının açıklanacağı 5 Kasım tarihine kadar faiz artırmama politikasına devam edileceğini düşünüyorum.
O zamana kadar kur kaçı görür bilemem...
Ayrıca ABD seçim sonuçlarının açıklanması 1-2 hafta ertelenebilir onu da hesaba katmalı...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri