Kur, kral kobra formasyonu nedir bilmem ama, FED in kararından sonra gene 5,95 lere döndü.
Don lastiği gibi...
Kur, kral kobra formasyonu nedir bilmem ama, FED in kararından sonra gene 5,95 lere döndü.
Don lastiği gibi...
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde, 2019 yılı sonu itibarıyla karar için bekleyen davalar sıralamasında Türkiye'nin Rusya'nın ardından ikinci sırada geldiği açıklandı. Türkiye, geçen yıl AİHM'de ifade ve düşünce özgürlüğü ihlalinden en en fazla mahkum olan ülke oldu.
https://www.milligazete.com.tr/haber...nesi-aciklandi
Türkiye, düşünceye yasakta dünya lideri...
Bir birincilik de AİHM'den geldi...
Rekorlara doymuyoruz...
Hep önde. Daima önde...
Şaka bir yana..
AİHM nin bu tespit ve açıklaması kabul etmiyoruz. Yok hükmünde kabul ediyoruz.
Konu dışı mı olur bilemiyorum ama üreticiyim
Ocağın başından beri firmama ne alırsam alayım %30 zam mevcut.. herkes aynı şeyi tekrarlıyor neden zam yaptınız diye sorunca; ya batacağız ya bu fiyattan satacağız.. aldığım malzemelerin % 50 sinden fazlası bu şekilde zam yedi.. piyasalara etkisi nasıl olacak merak ediyorum.
Gıda ambalajı üreticisiyim.fırın pastane ve tatlıcılara iş yapıyorum..
Misal müşterilerim pastacılık yağının 50 liradan 90 liraya çıktığını
Yaş mayanında aynı şekilde %50 den fazla zamlandığını söylüyorlar son 15 günde.Sadece benim ambalaj sektörü değil yani bu zamları yiyen
Kur 5,99 ları gördü.
Bugün hem dolar kurunda sembolik seviye olan 6 hem de gram altında 305 lira geçilebilir...
Bir çok işletme ve de şahıs, ileriki günlerin şartlarını düşünerek, faizin anormal (siyaseten) baskılandığı bu yerlerden borçlanacağını sanıyorum.
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
bizim hammadde karton.
ama yan urunler var ; tutkali boyasi ivir ziviri.
karton harici hersey % 30 zamlandi.
keza misal firinlarda una cok zam gelmedi ama yaga mayaya % 30 + zam geldi.
Yer İmleri