alemin ayısı bi ben miyim benden başka yok mu ayı aramızda endeksi cortlatacak![]()
alemin ayısı bi ben miyim benden başka yok mu ayı aramızda endeksi cortlatacak![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
VAR ABİ 3 TİP AYI VARSA en kibarına iman eder ve itaat ederiz.
Resesyon ayılarını ve kesin batarız ayılarını sevemiyorum,
kibar ayı lütfen ..gel her neredeysen
perşembe DEVRE Mİ KESER diyorsunuz ???
Şimdi O güzellenen PRKME tahtasını anlatayım size belki bir tane ders alan çıkar;
Bu hissenin ismi Park Tekstil di önceleri sene 1998 yurt dışına çıkacağım iki sene .Dedim alayım bir hisse hep al sat yaptığımdan kaybediyorum.Bu süre zarfında nasıl olsa satamam böylece kazanırım.Ortalamam 0.90 kuruş civarı .2000 senesinde geri döndüğümde hisse 0.84 kuruştu.Laznet edip sattım.Dünya kadar beklentisi vardı.Tabi benim satmamla birlikte yalan olmasın bir sene içinde 60 tl yi gödü.
Geçenlerde yine 5.50-6 arası tam yine beklentiler uçmuş dedim biraz alıp bekleyeyim.6 ay kadar sonra 5.80 den ancak satabildim.Bir senedir buralarda debelendi.Allahın kulu hissede kalmayınca yine roket
Dow tahminim 66055
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
hele şükür aksiyon geldi..
![]()
hocam sormayın kendimce bisiler karaladım temel de düzeldi son aylarda yatırım fonu almıs her kimse her sart var o kdr alım verdi almadım dedim bugun alırım o da artı 8 açtı valla cok gidecek bu inceleyiniz bu prkme yi
Yer İmleri