Sayfa 559/1047 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8371 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Iron Bank of Braavos fiziki gümüş çekecekmiş fiziki gümüş 1000 dolar olacakmış.

Şaka bir yana gümüşte uçuk kaçık fiyat hedefleri vermeden madencilerin artan talebe nasıl bir arzla karşılık verebileceklerini iyice incelemek lazım.

Gümüş altın kadar nadir bir element olmadığı için her talep şokunda piyasayı gümüşe boğabilir madenciler:

https://twitter.com/saifedean/status...66838178521089

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Iron Bank of Braavos fiziki gümüş çekecekmiş fiziki gümüş 1000 dolar olacakmış.

Şaka bir yana gümüşte uçuk kaçık fiyat hedefleri vermeden madencilerin artan talebe nasıl bir arzla karşılık verebileceklerini iyice incelemek lazım.

Gümüş altın kadar nadir bir element olmadığı için her talep şokunda piyasayı gümüşe boğabilir madenciler:

https://twitter.com/saifedean/status...66838178521089

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yahu gümüş yan üründür,tek başına çıkmaz nasıl olacak o iş.

3. Herkesin kendine göre bir fikri var. Ne güzel demiş rahmetli Aşık Veysel:

Kim okurdu kim yazardı!
    Bu düğümü kim çözerdi!
    Koyun kurt ile gezerdi;
    Fikir başka başka olmasa.

Herkesin kendine göre bir düşündüğü ve stratejisi var. Ama inanıyorum ki, doğru veya yanlış, bazıları gerçekten masumca paylaşım yaparken, bazıları sadece dalga geçmek için buralarda.

Her şeyi okurum, ölçerim, tartarım, riskime göre analiz ederim ve kararımı veririm. KURDU TAŞIYAN KENDİ AYAKLARIDIR!

"O dedi sattım", "bu dedi aldım" tayfasından adam olmaz. Ve bir enstrüman düşmeye görsün, yığılan dalgacı tayfadan hayır gelmez.
    Yatırım tavsiyesi değildir! Yanılma ihtimalim her zaman vardır!

4. faiz idirimlerin beri ne zaman altın ons olarak salarsa dolarda biraz gevşeme yapıyorlar dikkat edin olay hep böyle bugünde aynısı yada bana öyle geliyor herhalde ytd...

5. Zikimden asagi Kasimpasa diyorum. Duserse ekime dusmezse kasima.

ben yine fiziki kulce altinimi gumusumu aldim portfoye yine ekleme yaptim.

Sanal artar azalir. Sanal isi coluk cocuk amator isi.

Bazi ahmaklar dolarin ve sosyal medyanin sahibi olan FED in gercek sahiplerini sanal altin ve sanal gumus piyasasinda yeneceklerini dusunuyorlar. Adami susuz sabunsuz zikerler.

fiziki altinini gumusunu platinini satin al, duzenli biriktir, sistemden cik, yastik altina depola, olmadi banka kasasinda kiralik tut orada depola. Selametle. Sigorta olarak beklesin dursun kenarda.

Aptal sanal alem sanal sosyal medya sanal paran sanal dolarin senin olsun. FED in sahipleri.

The Federal Reserve Cartel - Eight Families own the USA #BIS, IMF, World Bank - Dean Henderson

https://hannenabintuherland.com/usa/...herlandreport/

Alıntı Originally Posted by nakila Yazıyı Oku
    Herkesin kendine göre bir fikri var. Ne güzel demiş rahmetli Aşık Veysel:

Kim okurdu kim yazardı!
    Bu düğümü kim çözerdi!
    Koyun kurt ile gezerdi;
    Fikir başka başka olmasa.

Herkesin kendine göre bir düşündüğü ve stratejisi var. Ama inanıyorum ki, doğru veya yanlış, bazıları gerçekten masumca paylaşım yaparken, bazıları sadece dalga geçmek için buralarda.

Her şeyi okurum, ölçerim, tartarım, riskime göre analiz ederim ve kararımı veririm. KURDU TAŞIYAN KENDİ AYAKLARIDIR!

"O dedi sattım", "bu dedi aldım" tayfasından adam olmaz. Ve bir enstrüman düşmeye görsün, yığılan dalgacı tayfadan hayır gelmez.

6. FED in sahipleri bugun 3 buyuk hareket yapti:
    1) COMEX de gumus faizini %17 ye cikardilar
    2) JP Morgan kiymetli metal ureten sirketlerin ratingini dusurdu
    3) COMEX de yillik Gumus uretiminin 2 kat kadar short kisa pozisyon acildi

Size diyorum. Bu adamlari sanal altin gumus altin ortaminda yenmeniz cok dusuk ihtimal.

Yapabileceginiz tek sey fiziki altin gumus ve platin almak. sistemden disari cikarmak. sanal ortamda kasayi yenemezsiniz.

Hunt Brothers zamaninda denedi. Kurallari degistirip adamlari batirdilar. Asagida bunun nasil yapildigi detayli anlatiliyor. Sanal onlarin olsun, fiziki sizin olsun. Alsin sanali gotlerine soksunlar.

THREAD: With #silversqueeze trending on Twitter, it appears that this week's market spectacle may well be in the silver market.

A perfect moment for a thread on the Hunt Brothers and their alleged attempt to corner the silver market...

https://twitter.com/SahilBloom/statu...776566786?s=20

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Zikimden asagi Kasimpasa diyorum. Duserse ekime dusmezse kasima.

ben yine fiziki kulce altinimi gumusumu aldim portfoye yine ekleme yaptim.

Sanal artar azalir. Sanal isi coluk cocuk amator isi.

Bazi ahmaklar dolarin ve sosyal medyanin sahibi olan FED in gercek sahiplerini sanal altin ve sanal gumus piyasasinda yeneceklerini dusunuyorlar. Adami susuz sabunsuz zikerler.

fiziki altinini gumusunu platinini satin al, duzenli biriktir, sistemden cik, yastik altina depola, olmadi banka kasasinda kiralik tut orada depola. Selametle. Sigorta olarak beklesin dursun kenarda.

Aptal sanal alem sanal sosyal medya sanal paran sanal dolarin senin olsun. FED in sahipleri.

The Federal Reserve Cartel - Eight Families own the USA #BIS, IMF, World Bank - Dean Henderson

https://hannenabintuherland.com/usa/...herlandreport/

7. gümüş kötü saldı -7 şimdi buna altında ayak uydurursa gör cümbüşü bu reddit meddit hikaye bir gün önce +6,5 ertesi gün -7,5 altın onsda dün ki +1 geri vermekle kalmadı -,20 içeri bile girdi bile gümüşte aynısı olacak heralde gamstop u da stopladılar dibin dibine çaktılar ee reddit meddit boş laflar gene sermaye kazandı ytd

8. gamestop da kayıp %79 umarız kızım sana söylüyoruz gelim sen anla yaparak önce gümüşe sonra altına ilişmeler bari yahşi batı filminde cem yılmazın araba sahnesinde dediği gibi yapmaslar bari ytd...

Sayfa 559/1047 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •