Sayfa 562/896 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Deprem zamanı borsayı işleme açıp sonra tepkiler karşısında 2 gün sonra işleme kapatanlar aynı tayfa değil mi ? Çok ilginc cidden...Bedelsiz ve arz onayının gecikmesinin hiç bir açıklaması yokken SPK yı savunmakta nedir ? Sırf borçları kapansın diye 2.halka arzlara onay veriliyor bazı şirketlerde...Kalkıp niye ayrımcılık yapılsın ki diye sormak ta ne bileyim......... Akfen yenilenebilir enerjinin adı halka arz...Peki detaylar nasıl ,bakanımız oldu mu ? ....boşuna uğraşıyoruz borsa da cidden ..

Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Deprem zamanı borsayı işleme açıp sonra tepkiler karşısında 2 gün sonra işleme kapatanlar aynı tayfa değil mi ? Çok ilginc cidden...Bedelsiz ve arz onayının gecikmesinin hiç bir açıklaması yokken SPK yı savunmakta nedir ? Sırf borçları kapansın diye 2.halka arzlara onay veriliyor bazı şirketlerde...Kalkıp niye ayrımcılık yapılsın ki diye sormak ta ne bileyim......... Akfen yenilenebilir enerjinin adı halka arz...Peki detaylar nasıl ,bakanımız oldu mu ? ....boşuna uğraşıyoruz borsa da cidden ..
    burada spk'yı savunan yok, spk güzellemesi yapan da yok.. yazdıklarımı anlamadıysanız üzerine konuşmaya da gerek yok

ha ... noktalara gelince de ne bilim artık bilmukabale
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Piyasa diyorki bana kap yollama kardeşim net kar yolla…

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Piyasa diyorki bana kap yollama kardeşim net kar yolla…
    olay bu çok net cümle

Alfas bilançosu iyi geldikten sonra yürümeye başladı.. üstüne ben ufakta olsa kar payı dağıtacağım dedi..

halka arz olsa ne olacak geçmişte de dedim herkes eurpower alacak vs vs.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Doğru arka arkaya halka arz etti. ama işte belki o zaman yapılan yanlıştı. Böyle gözü kara birilerini suçlamamaya çalışıyorum açıkçası mantığıma göre konuşuyorum.

Benim için halka arzdan öte bedelsiz daha iyi malum tipik ky kafası hazır alfas vs hepsi fiyat yükselmişken bizim hemen bu fiyatlardan bölünmemiz ucuz gözüksün
    Bende Bedelsiz tarafındayım, ASTOR ile eşitleneceğiz Fiyat olarak😂
    Aynı sektördeki diğer hisselerde yaşanan yükselişler bizi sabırsızlandırıyor, Ancak şirketin almış olduğu işleri çabuk unuttuk bence, Şubat ayı içerisinde beklediğimiz temel gelişmelerin deprem sebebiyle ertelenmiş olması Şirketin politikasını değiştirmedi
    Sırasıyla gelecek haberler yüzümüzü güldürecek😂😂😂
    BIST 50, yabancı alışı………. Kazancımız bol olsun.

6. şunun şurasında ne kaldı yeni bilançoya 2 ay bekleriz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    burada spk'yı savunan yok, spk güzellemesi yapan da yok.. yazdıklarımı anlamadıysanız üzerine konuşmaya da gerek yok

ha ... noktalara gelince de ne bilim artık bilmukabale
    Sen neden üzerine alındın Mehmet yün kardeşim anlayamadım , dediğim şeyi başka bir arkadaş yazmıştı... Zamanım olmadığı için bir boşlukta kısaca bakmıştım Ama senin yazdığını görmedim , sen de güzelleme yaptıysan ki okumadım seni o zaman neden güzelleme yaptığını veya neyi anlatmak istediğini tekrar yazar mısın Ya da ben tekrar okuyayım ilk firsatta..selamlar...

8. Açıkçası şirket ucuza TL kredi bulabilirse europower hiç arz etmemesini dilerdim. Böyle bir şirketin ne kadar büyük ortaklığı bizde olsa o kadar iyidir. Ama TL kredi bulamıyor galiba

Sayfa 562/896 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •