Sayfa 564/1004 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Viop LIII

SPOT, ekibin sattığının bir kısmını Piyasa karşılamış, Garanti Yatırım ın bir kısmı karşı bacak olabilir,

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    300 er 300 er sort basan sen misin Mert abi
    ALPER cim bu niye bu kadar düştü ,bi haber falan mı var ,yoksa ben şort bastım diye bu kadar düşmez jetonlarımı tanır
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sabah dalga geçiyordunuz yok pala öpüyor da yok falan da filan

8271.25
    ağa o ben değildim, çünkü izindeyim.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

4. 31 31 basan big big abiden başkası olamaz
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bu haberi mi gazlıyorlar?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) dün, COVID-19'a neden olan virüsün yüksek oranda mutasyona uğramış yeni bir varyantını incelediklerini duyurdu.

CDC, eskiden Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X’te, varyantın BA.2.86 olarak adlandırıldığını ve şimdiye kadar ABD, Danimarka ve İsrail'de tespit edildiğini söyledi.

CDC, "BA.2.86 hakkında daha fazla şey öğrenirken, CDC'nin kendinizi COVID-19'dan koruma konusundaki tavsiyesi aynı kalıyor" dedi.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) dün erken saatlerde X'te yaptığı bir paylaşımda, taşıdığı çok sayıda mutasyon nedeniyle BA.2.86'yı "gözlem altındaki varyant" olarak sınıflandırdığını duyurdu.

6. Tepelerde gelip nâdânı terk etmeden yaranı arzulayan tek biri var...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mesala real time online olarak bi siftahımı yapayım.

8272 bi dene lönk
    Bak bakalım benden başka en dipten real time online olarak lönk ceton atan varmıymış mertabi
    Hamdım Piştim Yandım

8. Sosyal medyada M.Ş görevi bırakmak istiyormuş lafları çok fazla dolanıyor bugün.

Sayfa 564/1004 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •