Sayfa 564/645 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614 ... SonSon
Arama sonucu : 5251 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 2 gün önce 16.80 ve 17.49 2 adet dönemeç var demiştik. dönemeçler geçildi 17.49 dönemecinden bugün geri dönüp onay bile alındı . her şey gayet normal seyrinde ilerliyor. her gün tavan veya %5 bekleyen de boşa beklemesin ,

Şükür 2 VİRAJI da aynı gün net, şekilde sağlıklıca DÖNDÜK , ŞİMDİ 17.49 ALTI KAPANIŞLARDA tuzak şekilde mal toplanması ve 19.15 -21.50 bölgesi hedeflenmeyecekse gap bırakmadan adım adım ve sakince ilerlenerek veya hızlıca 19.15 -10.70 DÜŞÜŞÜNDEKİ GAP BÖLGELERİ sırayla hedeflenebilir.YTD ( alım tavsiyesi değildir. O YUKARDA DURAN demokles kılıcı gibi duran gap boşlukları er geç kapanacaktır. )

gelecek öngörülemeyeceğinden aralık sonuna kadar VOLATİL hareketlere de hazırlık olmak şarttır. banka hisseleri ucuz endekse dönük bir düzeltme hareketinden ne kadar etkilenirler , bu hareket ne zaman ve hangi derinlikte olur eğer gerçekleşirse burası önemli ve dikkat edelim, Bu gerçekleşirse neler olacak , bunu da merak ediyorum. Yaşanıp yaşanmayacağını kimse bilemez ve bunu kimse öngöremez .

2023 SENESİNE 1 DOLAR ÜSTÜ AKBANK İLE GİRİŞ YAPMAK HEPİMİZİN isteği ve mütevazi hedefidir, çok gerilerde kalan bir hisse 5 doları geçtik , asgari 1.1 dolara bile yaklaşamadık ki 260 dolar endeks değerinde cüce fiyatlardayız.

diğer bankalar tur bindirmiş neredeyse ensesine gelmişler fiyatlamalarda, fiyat içinde ve alımlardaki ağırlık da güzel ancak gerçekçi bir ARZ TALEP fiyatlaması değil, 6 ay öncesinden spekler akbanktan ellerine çekmiş olsalar ve DÜMDÜZ şekilde piyasaya bırakılsa hisse 25 tl üstünü fiyatlar gibi bir his var içimde ya neyse arkadaşlar... 8 tl den 17.50 tl ye gelen hisse var 4.50 tl den 12.00 tl ye giden hisse var .%50 fiyatlama cidden kayıp durumda nerede bu rakam acaba merak ediyorum. YTD

HAFTAYA GÖRÜŞMEK ÜZERE hayırlı günler dilerim faiz düşüşü POZİTİF anlam ve değerdedir.Büyümeye katkıda bulunacak bankalarımıza sahip çıkalım bu faiz ortamının avantajlarını değerlendirelim,kredi çekmekten korkmayalım ve dolar artar paranoyasına prim vermeyelim, kötümserlere kalsaydık ülkede ne kobi ne sanayici ne de tüccar kalırdı tümü malını, şirketlerini , işlerini, emeklerini yabancılara satar ülkeyi terk ederdi ,bunu görmek isteyenler anti kapitalist popülist bile değil olsa olsa salaktır. RESESYON VE KRİZ şakşakçılarına prim vermemek şart ülke ekonomisi %5-50 enflasyona ağlayacak yapıda değil, asla yumuşak karınlı değiliz, sert ve krizlere en zor şartlara aşina , tecrübeli , sürekli finansal çözümler ve yan alternatifler bulan, yeni kaynaklar bulabilen, geliştirebilen krizlere alışkın yapıda bir ekonomik modele sahibiz, agresif büyüme odaklı bir sermaye sınıfı ve kar etmeye mutlak odaklı bir girişimci nüfus var , bunlar var oldukça ekonomimiz pek de küçüleceğe benzemiyor .
    Son düzenleme : Deniz Ali; 24-11-2022 saat: 15:37.

2. Slmlar

sizin aşağıdaki paylaşımdan sonra TCMB'nin bankalara olan düzenlemesi geldi ve xbank satış yedi. bundan sonraki senaryo nedir.

syg.

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    2 gün önce 16.80 ve 17.49 2 adet dönemeç var demiştik. dönemeçler geçildi 17.49 dönemecinden bugün geri dönüp onay bile alındı . her şey gayet normal seyrinde ilerliyor. her gün tavan veya %5 bekleyen de boşa beklemesin ,

Şükür 2 VİRAJI da aynı gün net, şekilde sağlıklıca DÖNDÜK , ŞİMDİ 17.49 ALTI KAPANIŞLARDA tuzak şekilde mal toplanması ve 19.15 -21.50 bölgesi hedeflenmeyecekse gap bırakmadan adım adım ve sakince ilerlenerek veya hızlıca 19.15 -10.70 DÜŞÜŞÜNDEKİ GAP BÖLGELERİ sırayla hedeflenebilir.YTD ( alım tavsiyesi değildir. O YUKARDA DURAN demokles kılıcı gibi duran gap boşlukları er geç kapanacaktır. )

gelecek öngörülemeyeceğinden aralık sonuna kadar VOLATİL hareketlere de hazırlık olmak şarttır. banka hisseleri ucuz endekse dönük bir düzeltme hareketinden ne kadar etkilenirler , bu hareket ne zaman ve hangi derinlikte olur eğer gerçekleşirse burası önemli ve dikkat edelim, Bu gerçekleşirse neler olacak , bunu da merak ediyorum. Yaşanıp yaşanmayacağını kimse bilemez ve bunu kimse öngöremez .

2023 SENESİNE 1 DOLAR ÜSTÜ AKBANK İLE GİRİŞ YAPMAK HEPİMİZİN isteği ve mütevazi hedefidir, çok gerilerde kalan bir hisse 5 doları geçtik , asgari 1.1 dolara bile yaklaşamadık ki 260 dolar endeks değerinde cüce fiyatlardayız.

diğer bankalar tur bindirmiş neredeyse ensesine gelmişler fiyatlamalarda, fiyat içinde ve alımlardaki ağırlık da güzel ancak gerçekçi bir ARZ TALEP fiyatlaması değil, 6 ay öncesinden spekler akbanktan ellerine çekmiş olsalar ve DÜMDÜZ şekilde piyasaya bırakılsa hisse 25 tl üstünü fiyatlar gibi bir his var içimde ya neyse arkadaşlar... 8 tl den 17.50 tl ye gelen hisse var 4.50 tl den 12.00 tl ye giden hisse var .%50 fiyatlama cidden kayıp durumda nerede bu rakam acaba merak ediyorum. YTD

HAFTAYA GÖRÜŞMEK ÜZERE hayırlı günler dilerim faiz düşüşü POZİTİF anlam ve değerdedir.Büyümeye katkıda bulunacak bankalarımıza sahip çıkalım bu faiz ortamının avantajlarını değerlendirelim,kredi çekmekten korkmayalım ve dolar artar paranoyasına prim vermeyelim, kötümserlere kalsaydık ülkede ne kobi ne sanayici ne de tüccar kalırdı tümü malını, şirketlerini , işlerini, emeklerini yabancılara satar ülkeyi terk ederdi ,bunu görmek isteyenler anti kapitalist popülist bile değil olsa olsa salaktır. RESESYON VE KRİZ şakşakçılarına prim vermemek şart ülke ekonomisi %5-50 enflasyona ağlayacak yapıda değil, asla yumuşak karınlı değiliz, sert ve krizlere en zor şartlara aşina , tecrübeli , sürekli finansal çözümler ve yan alternatifler bulan, yeni kaynaklar bulabilen, geliştirebilen krizlere alışkın yapıda bir ekonomik modele sahibiz, agresif büyüme odaklı bir sermaye sınıfı ve kar etmeye mutlak odaklı bir girişimci nüfus var , bunlar var oldukça ekonomimiz pek de küçüleceğe benzemiyor .

3. Selçuk gönençlerin analizi geçerlidir ödüllü tek analiz ve duayendir ben kitapkolik okuma takıntılı bir mühendis ve süperior müzisyenim .
    Duayen Selçuk bey xbank ta fibo 78 seviyede nulunan xbank endeks 4670 aşılırsa 5400-6000 hedefleyebileceğini ve 4000 -4200 xbank endekse kadar satış olabileceğini ifade etti. Düzeltme ister %3 ister %8-10 olsun 2 haftaya yatayda bekletsin .
    15 -20 güne kadar fübo 78 yönelim ve KIRMA teşebbüsünü Duayenimiz ifade etmiş ise ben de buna harfiyen katılırım. Zamanı bilemeyiz mal toplamak için 15.80 -16.20 tl kadar verebilirler amaç panikçileri yıpratıp bankalar endeksle daha beter çözülecek kaygısı vermek ...

Elbette hiç bir direncin garantisi yoktur ancak 15.50 altında full ++++ akbank alırım arkadaşlar şahsen o fırsatı asla kaçırmam ...80 cent artık bir anı olarak kalmaya aday . 1 dolar -2 dolar arası 2023 bölgemizi hayırlısı konuşuruz ytd beklentimiz bu yöndedir YTD

4. Bankacılık sektörünün net karı 49,75 milyar TL oldu
    BANKACILIK - 29 Kasım 2022, 14:23
    .
    BDDK tarafından yapılan açtıklamaya göre, yılın ilk 10 ayında net kar 335 milyar 918 milyon TL'ye ulaştı. Ekimde ise yıllık yüzde 443,9 artışla 49 milyar 748 milyon TL olarak gerçekleşti.

https://www.finansgundem.com/haber/b...l-oldu/1705690

5. eveettt çıkma zamanı çünkü para bankaya gelmiyor.islami sermu deli gaye bibi sanayi alıyor.y.t.d.

6. Sn.Denizali,Ben küçük yatırımcıyım.emekliyim.üç beş bin lotum var..ağustosta 10.18 tl den aldım.Sizden ricam kısa vade 3 aylık hedef ve önerinizi merak eder.teşekkür ederim.selamlar.

7. kardeşim yatırım tavsiyesi vermiyorum fiyatı teknik gerçeklere göre yorumlamak için ise en ihtiyatlı yol olan temel analiz verilerini kullanıyorum.

piyasanın ocak -şubat -mart hareketleri sert veya yumuşak iniş çıkışlı bile olsa 2 GERÇEği HATIRLAMAKTA FAYDA VAR
    1)FİRMA ÇOK UCUZ ANCAK SPEKLER ÇOK AMANSIZCA SİLKELİYORLAR.
    2) 1,1 TL CİVARI TEMETTÜ ödemesi onayı gelirse 22-26 tl arası piyasanın alıp malı ky ye devrettiği bir al -sat partisi düzenleyebilirler,

özetle uzun vadeci değilsen temettü öncesi ocak sonu-şubat civarı bir hedef belirlemen ve o hedefe giderken de zirveyi veya zirveden dönüşü beklemen, muhtemelen %20-%25 oranlarda parçalı satış yapman bir yöntemdir. bu bir yatırım tavsiyesi değildir. %100 nakte 22 tl -23 tl -24 tl de de full satıp geçersen çok ucuz fiyatlamalardır bence orta vade için, neticede hissenin 22 -23-24 tl göreceği %100 garanti de değildir 10 gün içinde .. kimse geleceği bilemez, bugün olacakları tahmin edemeyiz, beklenti dillenir hepsi bu ...bu akşam satıp ucuz kalan hisselere bile geçebilirsin karar sana aittir.

3 ay beklerim , 2 sene beklemem anlayışları bu akbank ve tüm ucuz hisseler için vakti çok verimsiz kullanmak ve gelir kaybı olabilir neticede 50 tl değerinde hisseni 24 tl devretmen satman çok mantıksız , dolar veya ekonomi de bir yere kaçıp gitmiyor ... zorunlu kısa vadeci isen bir lafım tabi ki yok, mecbursan buna satacaksın kingboy..

endeks 7000 PUANA mart ayı ve marta-nisana doğru giderse akbank 33 tl olursa 3-4 ay beklemek en makul fiyat fayda - fiyat -performans aralığı da olabilir ... kısa vadeciler için YTD

8. Eyvallah Deniz ali kardeşim.anladığımhedef yüksek olduğundan.beklemeye devam edeceğiz...Selamlar..

Sayfa 564/645 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •