Sayfa 566/587 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

HAFTALIKTA 6-7-8 indikatör aynı değeri almış yükseliş başlamış.... sonra kırmızı yataya dönmüş mürdüm rozadan ayrılmış..

sonuç ortada...

formlarda, akılları sıra, bana takılıp dururlar... bu borsa değil... bu çizgiler iş yapmaz... anlamıyorum ama renkler çok güzel diye..

halbuki bilmezler ki, ben kahve falına bakıp, bunları elle çiziyorum, kalemle boyuyorum.....

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    balon yerine, lastik patladı... saat 46.50 de malı üzerime boşaltıp, kaçtılar...
    pala ben bunları ne yapayım dedim.. eve götür eve dedi..
    45.78 desteği önemli..
    O balon er ya da geç patlayacak. Lastiği tamir ederiz sıkıntı yok )

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    O balon er ya da geç patlayacak. Lastiği tamir ederiz sıkıntı yok )
    eyvallah... sabah verdiklerim geri geldi... sıkıntı yok.. aynı gemideyiz..

günü 46.30 üzeri kaparsa güzel olur...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

46.36 kapadılar... karanlık odada işi bitirdiler 46.44 ..

yarın 45.22 üzerinde kalmasını zayıflık işareti olarak algılarım.. kırmızı yada kirli turkuaza üzerine çıkmalarına itirazım olmaz..
    45.66 altı üzer...

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    46.36 kapadılar... karanlık odada işi bitirdiler 46.44 ..

yarın 45.22 üzerinde kalmasını zayıflık işareti olarak algılarım.. kırmızı yada kirli turkuaza üzerine çıkmalarına itirazım olmaz..
    45.66 altı üzer...

Sanırım tcelldeki fon satışından dolsyı çarşamba gunu telekom da satış yemiş ama genel olarak telekomun hikayesi fiber altyapı, imtiyaz konusu ve düşük halka arz oranı( %13) ile turkcell den pozitif ayrışıyor bence.

EKİM ayından bu yana yeeşil hep yatay..

ttkomda yeşil beyaz birleşmedi.... turkuaz leylaktan ayrılmadı..

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    EKİM ayından bu yana yeeşil hep yatay..

ttkomda yeşil beyaz birleşmedi.... turkuaz leylaktan ayrılmadı..

Tcell 84 dibinden bir trend başlatmış gibi görünüyor, telekom da bu sefer 43-44 dibinden trend başlıyor olabilir..

şimdi kırmız için söylenecek söz... üzeri güzel altı üzer...

Sayfa 566/587 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •