Sayfa 565/587 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. İnternet ve dijital altyapımızı güçlendirecek yeni bir adım atıyoruz.

Uçtan uca yerli ve millî 5G Haberleşme Şebekesi Projemiz kapsamında 5G ihalemizi 2025 senesi içinde yapacağız.

2026 yılında da ilk sinyalimizi almayı hedefliyoruz.

https://x.com/rterdogan/status/18763...d8F2ZUHt93mWtw

Cb internet altyapımızı da güçlendirecek adım atıyoruz demiş. Yeni lisans işi için bedel yerine yatırım hedefi koyacaklardı zaten her sene yatırım yapıyor bu ttkom için iyi olur hem borç artmaz hem özkaynaklar yüksek kalır.5 g için de bu sene ihale yapılacakmış.Bakalım hayırlısı

2.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    İnternet ve dijital altyapımızı güçlendirecek yeni bir adım atıyoruz.

Uçtan uca yerli ve millî 5G Haberleşme Şebekesi Projemiz kapsamında 5G ihalemizi 2025 senesi içinde yapacağız.

2026 yılında da ilk sinyalimizi almayı hedefliyoruz.

https://x.com/rterdogan/status/18763...d8F2ZUHt93mWtw

Cb internet altyapımızı da güçlendirecek adım atıyoruz demiş. Yeni lisans işi için bedel yerine yatırım hedefi koyacaklardı zaten her sene yatırım yapıyor bu ttkom için iyi olur hem borç artmaz hem özkaynaklar yüksek kalır.5 g için de bu sene ihale yapılacakmış.Bakalım hayırlısı
    İmtiyaz uzatma işini 5g ihalesinden önce yaparlar bence. Bir de kısmi hisse satışı ile bir ortak bulurlarsa, ihale ile gelecek finansal yükü şirket bölüşmüş olur.

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu arada pala ile elindeki tobo için pazarlık yaptım.. 49.00 tl ver elini dedim, bana oraya gidersek görüşürüz dedi..
    elim havada kaldı...

not: otoban gişesi 51.35 te
    Sanki bu sefer tali yoldan otoban gişesine girecek gibi)

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Sanki bu sefer tali yoldan otoban gişesine girecek gibi)
    sn bigdata, ben tali yolda yükü boşalttım.. ana yola tekrar çıkarsa diye bekliyorum... ana yola çıkmazsa elde mendil vay bizim halimize...

haftalıkta bu balon halen açık.. birinin çıkıp bu balon işini çözmesi lazım... şimdiye kadar lafla peynir gemisi yürümedi..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    sn bigdata, ben tali yolda yükü boşalttım.. ana yola tekrar çıkarsa diye bekliyorum... ana yola çıkmazsa elde mendil vay bizim halimize...

haftalıkta bu balon halen açık.. birinin çıkıp bu balon işini çözmesi lazım... şimdiye kadar lafla peynir gemisi yürümedi..

Herkes sattığına göre pala o 48,50 civarında ki balonu patlatır 😁

balon yerine, lastik patladı... saat 46.50 de malı üzerime boşaltıp, kaçtılar...
    pala ben bunları ne yapayım dedim.. eve götür eve dedi..
    45.78 desteği önemli..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    balon yerine, lastik patladı... saat 46.50 de malı üzerime boşaltıp, kaçtılar...
    pala ben bunları ne yapayım dedim.. eve götür eve dedi..
    45.78 desteği önemli..
    bugünkü 50 milyon işlemin 25 milyonunu yine bankof ve ykredi ikilisinin paslaşması oluşturdu.bu tahta normal değil. aslında oldukça sığ.zaten tahtacı açık açık manipilasyon yapıyor. kimsenin gıkı çıkmıyor. bu iki kurumun dışındada başka kurumlardanda işlem yapıyordur.spk palanın mallarına el koysa bak nasıl uçup gidiyor tahta.
    hangi kurum tahtayı sürerse sürsün adam ordan satıyor ordan alıyor basıyor kağıda istediği gibi.hemde sattığından fazlasını toplayarak.
    lisans , bilanço , 5-g , ortaklık yada blok hisse satışları haberleri gelirken topladıklarını millete çakıp gidecek.şimdi burdan almayanlar 3-5-10 dolar artık nereden denk gelirse kapışacak.
    5-10 gün içerisinde 50 üzerine doğru bir yükseliş bekliyorum.yinede tahta sahipli olduğu için palanında keyfine bakıyor birazda.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    lisans , bilanço , 5-g , ortaklık yada blok hisse satışları haberleri gelirken
    yani, yağmuru beklerken.....

hava soğur,rüzgar çıkar,bulutlar kararır, gök gürülder,şimşek çakar, yıldırımlar düşer ve yağmur sağanak halinde gelir

ancak, günlükler ve haftalıklar, günlük güneşlik... havluyu alan plaja inip, nivea sürünüyor..

sadece aylıklarda, hava soğuk ve karamış bulutlar var..

Meteoroloji Müdürlüğü Şubat 2025 yada Nisan 2025 yağmur yağabilir. hiç bir şey olmasa bile, yağabilir deyip durur

ben mi.. elde şemsiye, plajda dolanıp dururum..

Sayfa 565/587 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •