Sayfa 567/998 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İçinde chip olan herşeyin, af buyurun a. bile koyarlar...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

BDDK: Bankaların Sermaye Yeterliliği Hesaplamasında Bireysel Kredilere ve Konut Kredilerine Uygulanan İlave Risk Ağırlıkları Kaldırıldı - Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    desidero abi oldu olacak arkasına da yalnızca ölüler görür yazalım

aaaa onu zaten bi uzman yapmamıs mıydı?
    Bu lafı çok seviyorum Batman kardeşim bir koyu yeşil gözlüğüm var zaten yanında bi de Colombo pardesü lazım gri omuzları şeritli beli kuşaklı yalnız gözlüğümü çıkardığımda hazır dolu bir MP5 lazım, "yalnız ölüler görür " gözlük çıkıyor ve action,
    çok karizmatik bi denemek isterim samimi.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Mühim not : fotoğraf ı çok beğendim kablosu nereden uzuyor o belli değil, ilk cep telefonu çıktığında Telsim bu büyüklükte bir motorola Cep telefonu nu pazarlıyordu cep telefonu nun bele takıldığı dönemde yeniler bilmez :

A1018 vardı ericsson tekerlek takozu gibiydi

panasonic de keza aşağı kalmazdı ilk çıkanlar g400 muydu neydi

kalın seyahat bataryasını da unutmayalım 2 gün giden

Bunların yanında A1018 teknoloji şaheseriydi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ne başını yakması maaşı ile izne çıkartıyorsun resmen, cinayete tahliye daha ne olması lazım?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

O adamın o hakimlikten aylik geliri maaşının en az 20 katıdır.bu tahliye kararı gibi 30 tane karar veren hakimin ömür boyu paraya ihtiyacı kalmaz.

Bu hakime ise devam etmek için her ay maaşının iki katını devlete vereceksin desen hemen kabul eder.tabi artik bu aşamadan sonra iş farklı tabi.bir kere deşifre oldu.emniyet rüşvet aldi mi diye takibe de almıştır.rusveti aldığı adamlar da k ri mi nal anında adamı satarlar.artik işleri zor.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 567/998 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •