Sayfa 568/1000 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    tam tersi bizim icin iyidir

Dolar bollasinca bizde ucuza borclaniriz
    Ah ulan fed faizleri indirsede kredi çekip ev alsam elimdeki parayı harcamak istemiyorum

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bana öyle geliyor dolar gidecek diye bugün millete dolar aldırıp sonra yine biraz aşağı
    En azından seçime kadar dolar biyere gitmez, şahsi kanatim

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*merkez bankası net uluslararası rezervleri 31 mayıs itibarıyla 27,92 milyar dolar oldu(önceki 26,52mlr)

*merkez bankası brüt döviz rezervi 31 mayıs itibarıyla 75,04 milyar dolar oldu(önceki $73,09mlr)

*merkez bankası altın rezervi 31 mayıs itibarıyla 20,52 milyar dolar oldu(önceki $20,46mlr)

*merkez bankası toplam rezervi 31 mayıs itibarıyla 95,56 milyar dolar oldu(önceki $93,55mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yanlis

doviz sepeti TR ile sepetteki ulkelerin enflasyon arasindaki fark kadar artar

Kisa vadede bu hesap tutmaz ama uzun vadede her zaman tutar
    Uzun vade kaç yıl ki?
    10 yıl ise almayalım.
    O kadar zaman yok.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    KuveytTurk teki TradePlus platformunu kullanan varsa bir sorum olacak. Paranız boşta durunca nasıl değerlendiriliyor? Bankada PPF fonu alıyor. Katılımlarda nasıl değerlendiriliyor al sat zamanı boşta TL olarak beklerken?
    Ben kullanıyorum ama değerlendirmenin yolunu bulamadım. Siz birşeyler bulunca gunceller mısınız?

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Birinci Bayram Operasyonu bitmiştir arkadaşlar. Ne mutlu küfesini doldurana değil mi? Umarım sade vatandaştan da faydalanan olmuştur bu döviz panayirindan.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 3 haziran pazartesi günü piyasalarda işlem yarım gündü. Vatandaşlardan neredeyse tamamı için işlem kanalları kapanmıştı ve o sırada dolar 5,87 civarında idi.

Bayramda 5,66'ya dokundu ve bu sabah 8'de tekrar 5,85 leri gördü.

Bir ülke kuru ile bu kadar kolay oynanmamalı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 568/1000 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •