Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ver gazı...
    ben gaz vermem ama coho iyi gaz alıyor.
    Merhum Erbakan hocayı başbakanlıktan ettiler.
    Çillerin başbakan olmasını da engelledirler.
    ve Erbakanın partisini kapatttılar.
    bu arada caho tencere tava çalıyor.
    sonra da partiye verilmiş hazine yardımını geri istediler.
    harcanan 1 milyon belgelenemedi veya belgelere itibar edilmedi.
    şimdi kapatmaya kadar caho tencere tava çalıyor,
    kapattıktan sonra hesap soruyor.
    ilk başta hesap sorsaya, siz ülkenin seçilmiş başbakanına neden bu haksızlığı yapıyorsunuz diye?
    yok, olmaz, menfaatine ters.
    bu caho daha çok tencere tava çalar.
    zamanı gelince sinyal gelir, caho da çalar.
    gidiş onu gösteriyor. hiç bişi anlayamamış geçmişten. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. neyse,
    dolar lönklerin 3 de ikisini vermiş,
    yerine endeks lönklemiş idik.
    bu gece de bişi olmazsa,
    pazartesi borsa artı, dolar eksi olur gibi.
    Lakin pist 100, 125 bin 600 veya civar köyleri iki üç hafta içinde bir daha test edebilir gibime geliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Özgür Demirtaş’ı hangi parti alırsa ve milletvekili listesine alırsa söz o partiye oy vereceğim.
    Adamın 2,5 milyona yakın takipçisi var.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    üstünüze sakın alınmayın ama işte bu düşünce bitiriyor ülkeyi, kısır döngü bu nedenle devam ediyor, kim gelirse gelsin aynı plak dönüyor,..

Turgut Özalı hiç sevmemiştim, Belediye başkanı iken Bedrettin Dalanın elinden İstanbul'u zor kurtarmıştık, fark etmedi sonraki gelenler İstanbul'un ...na kodu,.

İşte şimdiki de bir İstanbul Belediyesi Mezunu neticede, durum ortada borçluluk Cumhuriyet tarihi rekorlarının rekoru,. soyadı kendinden menkul bir diğerini de şimdilerde hazırlıyorlar orada malumunuz,. Demek ki parti fark etmiyor, önce İstanbul'un başına oradan da ülkenin tepesine geçiyorsun,..
    önce iStanbulu batırıyorsun sonra ülkeyi,

şöyle buram buram Anadolu kokan taş toprak kokan birini bulmamız adeta imkansız,.Bulduk diyelim aynı zamanda bilgilide olması gerekiyor ki yönetebilsin, o özelliği de var diyelim tecrübelide olması gerekiyor ki her devrin adamı bu %25 in oyunlarını önceden görebilsin
    Bedrettin dalandan itibaren hepsini görmüş biri olarak diyorum

Ekrem Imamoğlu tam buram buram anadolu kokan ve son derece başarılı bir başkandır

Karşısındaki güç belli daha ilk günden topal ördek muhabbetiyle niyetleri ve amaçları bellidir, buna rağmen son derece başarılır gayet memnunun

Allah yolunu açsın ,ayağına taş değmesin

5.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Özgür Demirtaş’ı hangi parti alırsa ve milletvekili listesine alırsa söz o partiye oy vereceğim.
    Adamın 2,5 milyona yakın takipçisi var.
    bu adamdan ne bekliyorsunuz yahu
    konusmalarini dinleyeyim diyorum sıkılmadan bitiremiyorum son derece zayif bir içerik.

hayallerinizi yikmak istemem ama portfoyu istese vermem idare edebilecegini sanmıyorum belki de ben yanlis dusunuyorum bilemem

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bedrettin dalandan itibaren hepsini görmüş biri olarak diyorum

Ekrem Imamoğlu tam buram buram anadolu kokan ve son derece başarılı bir başkandır

Karşısındaki güç belli daha ilk günden topal ördek muhabbetiyle niyetleri ve amaçları bellidir, buna rağmen son derece başarılır gayet memnunun

Allah yolunu açsın ,ayağına taş değmesin
    Var bir hayalimiz, Ekrem İmamoğlu başbakan, Mansur Yavaş cumhurbaşkanı ... sistem değişmezse Ekrem imamoğlu cumhurbaşkanlığında daha önde...Şimdi troller ikisini yarıştırmak istiyorlar ama Ekrem başkan bence bir adım önde... zaten onunla fazla uğraşmalarının sebebi de onu gerçek rakip olarak görmeleri...Şunu da belirteyim bir Ankaralı olarak Mansur Başkanı inanılmaz başarılı buluyorum ...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7. ben yıllarca cehepeye oy vermiş birisiyim, ama son bir kaç senedir vermiyorum,...

bunun en büyük nedeni bölücülükle arasına mesafe koymaması, ne yazıkki ekrem imamoğluda bunu yapmıyor,..canan hanımı zaten hiç konuşmayalım,..

cehepe normal kurucu ayar çizgilerinde gitse devrim ayarlarına geri dönebilse hiç bir ittifaka gerek kalmaksızın hakettiği %50 oyu çok rahat alır,

inşallah gün gelir bunu idrak eder(ümit koca sakal gibi liderlere kavuşurda ) bizde koşa koşa gelir oyumuzu veririz
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ben yıllarca cehepeye oy vermiş birisiyim, ama son bir kaç senedir vermiyorum,...

bunun en büyük nedeni bölücülükle arasına mesafe koymaması, ne yazıkki ekrem imamoğluda bunu yapmıyor,..c***** zaten hiç konuşmayalım,..

cehepe normal kurucu ayar çizgilerinde gitse devrim ayarlarına geri dönebilse hiç bir ittifaka gerek kalmaksızın hakettiği %50 oyu çok rahat alır,

inşallah gün gelir bunu idrak eder(ümit koca sakal gibi liderlere kavuşurda ) bizde koşa koşa gelir oyumuzu veririz

Chp ye oy vermemek (yani millet ittifakına oy vermemek ) akp ye oy vermek demektir
    Tercih sizin
    SAygı duyuyorum

Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •