Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 569/1004 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Ons altın grafiğini öyle pis ayarlarilarki şelale üzerine şelale -%15 -20 akacak görüntüsü var dayı..

Böyle bir şey yok ya
    Ons altın 1100 , Emlak Konut 1.15 nefis yerler size oralardan yüklü miktarda katılacağım Şevket Bey ,kendinize şimdilik iyi bakın...

2. forexte ıyı kumar var....sıkıstırıolar swapcıları
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3. Ons altın mümkün değil düşmez o dediğin seviyelere paragöz abi
    Hamdım Piştim Yandım

4. on yüz milyon trilyoner dolar bastılar. nerde bu dolarlar. ee ee bize mi iş koyuyor

5.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Abi çöp dolar Dünya da değerlenirken

Altın şelale üzerine şelale yapıyor

Dayı bunun izahı yok büyük kerizleme var.

Dünya insanlarını kerizliyorlar böyle bir şey yok altın nasıl aylardır düşüyor enflasyon patlamış hurda doğan bile ABD de değer kazanmisken altının düşmesi büyük kerizlemedir.
    Abi bak, bu forumda çok böyyyük ayular var. Akcay abem var, paragöz abem var. Bunlar ayudur. Mesela dersin ki endekis ne olsun, 100 bin olsun derler ayudur bunnar. Sever sayarız.

Ama sen var ya sen... Sen abey, kutup ayularunun konsey başkanı filan olmalısın. Nick değiştirip unutuyon, geri geliyon, bi koyuyolar abi hop 3 günde 30 bin. Bi koyuyolar 1 ayda 15 bin. Daha nickini filan da unudmadığına göre, geceye pozla girmemek, mümkünse fizikiye filan dönmek lazım zannedersem

6. Bu arada ben de forumu uyarıp kendim batmamla ünlüyümdür, vaziyet alın ağalar, ortalık karışacak. Yön bilmem ama çok sert bir şey geliyor, en geç önümüzdeki hafta.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu arada ben de forumu uyarıp kendim batmamla ünlüyümdür, vaziyet alın ağalar, ortalık karışacak. Yön bilmem ama çok sert bir şey geliyor, en geç önümüzdeki hafta.
    Yarın hisse vadelilerin son günü.
    Ellerine göre yönlendirecekler.
    Döviz zirve yapmış. Yapay mı gerçek mi yakında anlarız (Anlık anlamda). Oyun içinde oyun olabilir. Hisseleri alttan almak için hacimsiz doları kaldırmışlar olabilir. Bilemiyoruz. Sert gelecek olana katılıyorum.

Yarını bir atlatalım yeni haftaya bakarız.

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    on yüz milyon trilyoner dolar bastılar. nerde bu dolarlar. ee ee bize mi iş koyuyor
    milletin anlamadığı adamlar para basmıyor işte, fed'in para basma yetkisi dahi yok..

Sayfa 569/1004 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •