Sayfa 570/1005 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Abd ralli Avrupa ralli Eurusd görece iyi altın sopa manyağı. Böyle vasıfsız bir yatırım aracına bulaşan elimi….
    BES de benimde altın fonum var.Dolarla eurobond almak istemediğimden mecburen altın aldım.Borsa fonu ppf türü fonlar devlet tahvili fonu.Başka da pek seçeneğin yok.Bizde TL değer kaybettiği için mecburen.Yoksa bir ABD li için yada AB vatandaşı için gereksiz bir yatırım.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pala bunu matkap ile yine deler. En iyisi bu bölgede arenada dolaşmamak. Bak ben giymiyorum. Pala ile aynı sektörde bulunmayacan gülüm
    Muhtemelen yarın durum belli olur ki pala kaplumbağayı sıcak suda haşlıyor kızgın ateşe atmadan.. Ordan döner burdan döner derken mokoko...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1
    YouTube dan öğrendiğim kadarı ile düşüş sebebi faiz arttırımı yüzde 20 ye kadar izin çıkmış mış. Tabi dedikoduda olabilir ciddi duyum da olabilir.
    Örnek barış soydan YouTube.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Cool

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ayılar yeterince güçlü değil bence. Nerede o eski ayılar. %25 gitmiş endekse %5 geri çekilme yaptıramadı
     Alıntı Originally Posted by Maacit;

6451770
    yarını bekle
    Çelik donları giyduk bekliyoz sen daaa almadın mı ??????
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5. Hisse APS değişimleri

Bölünenlerde hata olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    YouTube dan öğrendiğim kadarı ile düşüş sebebi faiz arttırımı yüzde 20 ye kadar izin çıkmış mış. Tabi dedikoduda olabilir ciddi duyum da olabilir.
    Örnek barış soydan YouTube.
    Tahviler 18 yukselmis konumda, bunlar devletin faizi degilmi, banklar zarar etti dusukten iteklediler.

7. ABD ADR kapanış.

8. Herif bayram arası risk almak istemiyor. Bayramdan sonra enflasyona göre geri kaldık veya dolara göre geri kaldık, istikrar geldi, cari açık şu sektöre yarar, ihracatçı sektör vs bir hikaye yazıp yine kafasına göre belirlediği hisseler ile oynayacak bence.

Şu BIST'in hava parası en az 10 milyar dolar, herif gider ise başkaları gelir.

Sayfa 570/1005 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •