Sayfa 570/577 İlkİlk ... 70470520560568569570571572 ... SonSon
Arama sonucu : 4611 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Borsalar da hep yükselmiştir ama nedense batılıyor değil mi? Ana fikir, ihtiyaç olmayan parayla yatırım yapmak yani bekleyebilmek.
    Evet buna kesinlikle katiliyorum.

Kredili almayacaksin ve hisse/coin aldigin parayi unutacaksin.

Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
    Evet buna kesinlikle katiliyorum.

Kredili almayacaksin ve hisse/coin aldigin parayi unutacaksin.
    Borsa değil.!!!!
    Batakhane!!!
    Kumarhane.!!!
    Hep kasa kazanır.!!!

Tr de hisseye borsaya para yatıranın.!!!
    Sonu Zonguldak.!!!!
    Örnek istiyenlere duyurulur.!!!

#agrot Agrotech Teknoloji, elektrikli araç üreticisi Joyce'nin %75'ini satın alarak elektrikli araç üreteceğini açıkladıktan sonra hisse fiyatı 48 TL'den 6 TL'ye düşerek -%88 değer kaybetti. Sonrasında Agrotech Teknoloji elektrikli araç üretmekten vazgeçtiklerini KAP'a bildirdi.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Yıllar önce eczanede sıra bekliyorum. Çalışanlar, kendi aralarında bitcoin konuşuyorlar neşeyle. Neşelerine imrendim. Dedim ki "İşinize bakın, kolay para kazanma hayali kurmayın, ocağınızı söndürmeyin." Çok değil, bir sene sonra uğradığımda eczaneye ölü toprağı serpilmişti sanki. O espriler, gülücükler, o birbirine takılmalar hiçbiri kalmamıştı ortamda. Herkes hindi gibi dalıp dalıp gidiyordu. Alacağım ilaç ismini çalışana iki üç kez söylemek zorunda kaldım... Para değil, alın teridir asıl kazanılan ve muhannete muhtaç olmamak şu zalim çağda.

MUHANNET

Olmasa Yaratıcı'mız bir elim bal bir elim yağda
    Muhannete muhtaç olmayayım yeter şu zalim çağda
    Ama dediginiz gecici bir sureydi

Sonrasinda Bitcoin katlanarak artti

Bakin ben Amerikadayim etrafimda onlarca Turk var hepside butun paralarini Bitcoin e koymus

Yani insan hepsini ayni sepete koymaz dimi ama bunlarin butun paralari bitcoin de

Turk insani kumari cok seviyor sebep bu kadar basit. Hepsinin agzindan dusmeyen laf "abi bitcoin kesin 200 bin olacak seneye"

4. 3 lira 30 kuruş zamlanan motorine
    24 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 66 kuruş indirim gelecek.
    Bir haftada toplam 8 tl den fazla yapılan zamciklardan sonra
    küçük bi hayat öpücüğü.
    Yonetenlerden yonetilenlere.

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    İyi düşün…
    Tekrar düşün….

Hani elinde imkan olsa,
    O saydıklarını mı
    Yoksa Ahmet Hakan ı mı bi kerecik.
    İyice düşün
    Gene sen bilirsin ama….😂. 😂
    Aaamet'in hakkını yedirmem.
    Adam gazeteci kimliği ile geziye eşlik etmiş.
    Ve baba sorular sorarak görevini yerine getirmiş.

Alın size kanıt!

https://x.com/ZaferArapkirli/status/1936433654772756730?t=5v-bYvq3iUOYMo_j62J0UA&s=08

Bizim DokuzSekiz, "akıllarda bir soru işareti kalmasın" diye yaradana sığınıp soruyu hemen yapıştırıvermiş Turizm Bakanı'na:

- Peki tüm bu özel seyahatlerde harcamalar devletin kasasından mı çıkıyor?
    - Hayır, tamamını şahsen karşılıyorum.

Bakan aklandı(!) böylece.
    Peki, ya sen Aamet?
    Mazota (üstelik Pire'den doldurduysa depoyu, daha ucuzdur) katılsaydın bari.
    Hani, o soruyla"etik metik" ayaklarına yatıyorsun ya.

6. Alın bi soru daha!

https://x.com/ZaferArapkirli/status/...chq9GLotA&s=08

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Zafer Arapkirli
    @ZaferArapkirli
    REZALET DİZ BOYU...

Bizim DokuzSekiz Aamet, Turizm Bakanı M.N. Ersoy'a soruyor:

"Bizim kıyılar mı güzel? Başka ülkelerin kıyıları mı?"
    (Çok düşünmüş olsa gerek bu soru için. Ciddi bir hazırlık gerekiyor herhalde. )

Bakan Bey cevap veriyor:

“Biz çok şanslıyız. Bizim kıyılarımız doğal güzellikleriyle, mavisiyle, yeşiliyle çok daha üstün. Ancak yerel yönetimlere de çok fazla iş düşüyor."

Aamet gazeteci filan olsaydı (bir sonraki hayatında inşallah) şunu sorabilirdi.

"CHP'li Tuzla Belediyesi'nin yaptığı halk plajına devletin (TURİZM BAKANLIĞI) el koyması ve orayı özel bir işletmeye kiraya vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Türkiye'de "kendini rezil etme" konulu master veya PhD programı sunan bir üniversite var da, biz yeni mi öğreniyoruz?

7. Bakanımıza çekemeyen bi muhalif daha!
    Adam Turizm Bakanı.Genclik Spor Bakanı değil.

https://x.com/ismailsaymaz/status/19...PJY9snpGw&s=08

Kumarhanede basılan Necip Fazıl’ın “Edebi tetkikler için geldim” demesi neyse teknesini Atina’ya çeken Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un da kendisini “Rakipleri görmek için geldim” diye savunması o.
    Turizm Bakanı tatile Yunanistan’a giderse turist neden Türkiye’ye gelsin?

8. Amadları karıştırmayalım dokuz sekiz Amad ile bizim g. Amad aynı değil, değil mi? Reha başkan Selim abi annesiyle ilgileniyor hastanede. G. Amad abime aparatı sen alıver.

Sayfa 570/577 İlkİlk ... 70470520560568569570571572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •