İçişleri Bakanlığı: Cuma namazı kılmak isteyenler için İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin sokağa çıkma saati Cuma namazı bitimine kadar uzatılabilecek
İçişleri Bakanlığı: Cuma namazı kılmak isteyenler için İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin sokağa çıkma saati Cuma namazı bitimine kadar uzatılabilecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pfizer ve Biontech, aşının acil kullanım onayı için bugün başvuracaklar
Pfizer:
- FDA'in onayı halinde aşının Aralık ayında teslimatlarına olanak sağlanacak
- FDA'in onayının saatler sonrasında aşı tedariklerine hazır olacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fatih Altaylı: "Fahrettin Koca’ya söyleyeyim. Geçen hafta Formula 1’deki görevim nedeniyle İstanbul’daki bir özel hastanede Covid-19 için PCR testi yaptırdım. Ödemesini de bizzat yaptım. Tam 500 TL. Yani muhalefete inanmıyorsa ben kendisine kredi kartı ekstremi gösterebilirim."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Migros
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
☆¤●■◇•#*"
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Elvan: Fiyat istikrarını saglayacak politikaları ve araçları belirleme ve uygulama görevi Merkez Bankasına aittir
Turistlere sokaga cikma yasagi yokmus..
Yer İmleri