Sayfa 572/1000 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Ee alma vakti degilmi ,bu durumda ?
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kar satisi
    Birazdan toplar diye dusunuyorum...
    Toplayamazsa tte bugun eksi 10...!
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kendin yirtmissin ama suni diye aksam 5 te soylemissin...
    Millet o saatte nasil satis versin...
    Millete aldir aldir sonra aksam 5 te
    Ben ciktim karimi aldim oh bilmem ne...

Yazik...para kaybeden arkadaslar ben tte yr guvenmeyin diye defalarca yazdim...umarim bu arkadasa uyup alan olmamistir...
    Sana bir şey yazardım ama hala başka şeyler peşindesin...
    Kimseye burda mal aldırmadım alın da demedim senin tcd uçuyor kaçıyor alın dediğin şekildede bir şey demedim.

Ben tte 1,5 aydır alıp satıyorum sade bu yükseliş değil XTKJS 80 binlerde iken alıp satmaya başladım çok şükür hiç zararım olmadı doğru yerlerde alıp sattığım için ve çok iyi para kazandım burdan bazı arkadaşlar da aldı kazandı.
    Ben o günler de yazarken bu fonu sen yerin dibine sokuyordun ben yazdım diye noldu rekor yaptı.

Gelelim zarar kar edecek kişilere 2 mesaj alıntı yapmışsın az geçmişe bak madem çok irdelemek istiyorsun konuyu kaç kere yazdım bu endeksde suni şeyler dönüyor karımı aldım çıktım diye hatta bazıları tutmaya devam etti daha da kar ettiler ama ben riski minimize ederim sürekli.

Dün yazdığım da saat 5 di ama önceki gün ana para ne var ne yok satış vermiştim kalan kar kadar bir miktar oda inse de çıksa da umrumda olmaz bunu da yazdım ona göre hareket edin de dedim.

Herkesin kendi parası istediğini alır satar buradan kimse direkt al sat tavsiyesi veremez...

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Ee alma vakti degilmi ,bu durumda ?

Ben basindan beri bu fona karsiyim
    Asla asla asla

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sana bir şey yazardım ama hala başka şeyler peşindesin...
    Kimseye burda mal aldırmadım alın da demedim senin tcd uçuyor kaçıyor alın dediğin şekildede bir şey demedim.

Ben tte 1,5 aydır alıp satıyorum sade bu yükseliş değil XTKJS 80 binlerde iken alıp satmaya başladım çok şükür hiç zararım olmadı doğru yerlerde alıp sattığım için ve çok iyi para kazandım burdan bazı arkadaşlar da aldı kazandı.
    Ben o günler de yazarken bu fonu sen yerin dibine sokuyordun ben yazdım diye noldu rekor yaptı.

Gelelim zarar kar edecek kişilere 2 mesaj alıntı yapmışsın az geçmişe bak madem çok irdelemek istiyorsun konuyu kaç kere yazdım bu endeksde suni şeyler dönüyor karımı aldım çıktım diye hatta bazıları tutmaya devam etti daha da kar ettiler ama ben riski minimize ederim sürekli.

Dün yazdığım da saat 5 di ama önceki gün ana para ne var ne yok satış vermiştim kalan kar kadar bir miktar oda inse de çıksa da umrumda olmaz bunu da yazdım ona göre hareket edin de dedim.

Herkesin kendi parası istediğini alır satar buradan kimse direkt al sat tavsiyesi veremez...
    Iste bende onu diyorum

Umarim bir zavalli senin yuzunden zarar etmemistir.

Borsa da yukselis bu gazla devam edecek gibi.acc aldim,baska da almam lazim bugun 13:30 kadar.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben basindan beri bu fona karsiyim
    Asla asla asla

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iste bende onu diyorum

Umarim bir zavalli senin yuzunden zarar etmemistir.
    Hala başka şeyler peşindesin
    Zararı karı kendisine kime al sat demişim direk?

Kişi kendisine bakması lazım bunları söylemesi için eski konuda tcd al sat tavsiyeleri verdiğinde biri zarar ettiyse gelip sorumlusu sen mi olacaksın yani?
    Güldürme beni

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Borsa da yukselis bu gazla devam edecek gibi.acc aldim,baska da almam lazim bugun 13:30 kadar.

Ustad alislari 13.30 a birakma
    Alacaksan 12.30 da bitir
    Bazen almadigi oluyor sistemsel sebeple...

O kismini gectik alacaksan tcd alabilirsin miktar ve toplamdaki oranin dagilimin vs nedir bilmiyorum tabiki....ytd

8. Senin söylediğin benim söylediğim fon yarışına döndürmeye (çalışmaya) gerek yok. Burada herkes (isteyen) aldığı yada güzel gördüğü fonu paylaşıyor. Kazanırkende, kaybederkende para herkesin kendi cebine giriyor yada çıkıyor. Bu tarz fonlar hisseler kadar olmasada risk tabiki var, adamlar risk derecelendirmesi yapmışlar, boşuna değildir herhalde. Burada kim kazanırsa sevinmeliyiz, kim kaybederse üzülmeliyiz, hepimiz böyle olmalıyız bence. Neden burada birşeyler yazıyor insanlar, sadece kendine faydalı olmak isteyen zaten gördüklerini bildiklerini yazmaz (yazmıyor) ama belki birileri de faydalanır diye düşünenler fonları yazıyorlar, böyle iyi niyetle hareket eden arkadaşlar var aramızda, onlara teşekkür ederim. Ama benim söylediğim şöyle iyi onun söylediği böyle kötü gibi bir kısır döngüye sokmayalım burayı, ne güzel Bilgi alışverişi ile ilerliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 572/1000 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •