Originally Posted by
çıtak
nasıl diyorduk abi
''siz bilirsiniz bir iki, ben bilirim oniki ''
abi sen maldasın, biran önce yükselmediği için kızıyorsun
biz nakitteyiz... biran önce düşmediği için kızıyoruz
bizim riskimiz senden 2 kat fazla... düşünce alırız deye beklerken ralliyi kaçırma durumumuz var...
bak akbank 64 lira... alıyormuyum HAYIR...
hadi 70 oldu... nasıl alacam ? sittin sene imkanı yok
o yüzden
2,10 dolar verem sulf olak
https://www.youtube.com/shorts/tXUfVLe9ktU
bende ''herşey züper, borsa fışkırtmalı '' diyeyim
Benim bir şeye kızdığım yok. Benim zamanım var onların ne kadar zamanı varsa benim +1 . Siz ölmekle bayılmak aynı sanıyorsunuz bu işlerde öyle olmadığını bir gün öğretirler. Yukarıda yaptığın gibi bir analiz şekli dünyada yok. Niye teknik bakıyorsun? Para sahibi ne yapmak istiyor onu anlamak için yukarıda yazdıkların daha çok ne olacağını analiz etmek değil istediğinin olmasına sebep bulmaya kalkışmak.Bu çok tehlikeli bu işlerde. Ben spekülatörmüş patronmuş takmam.
Bu işte 40 gün kış olur bir gün av olur. Her gün av yapmaya kalkışmak sadece av olma ihtimalini artırır başka bir şey de sağlamaz.
Av günü fil avlamak var bir de tavşan avlamak var.Herkes fil avlarken sen tavşan avlarsan bir gün o av sana yetmez risk alırsın o günde büyük ihtimalle av sen olursun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri