Sayfa 573/610 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583 ... SonSon
Arama sonucu : 4875 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Fiyat baskısı ile manipulatif hareketlere devam.Eyy spek.. yetmezmi!

2. Eczyt ek süre istemiş bilanço için
    "Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. (30.09.2024(dahil) tarihine kadar)."
    Ecilc istememiş, ilginç...

3. İlginç. Cuma günü açıklamasını bekliyordum. Konsolidasyona tabii Gensenta şirketi var, bu yüzden tanım gereği 30 Rylül'e kadar hakkı var. Fakat Gensenta'yı konsolide etmek bu kadar süre almamalıydı. Belki holding değerlemesi bu döneme dahil edilecektir. Olursa ilk kez yarı yılda değerleme yapmış olacaklar.

Bugün ikinci seansta fazla mal vermeden fiyatı aşağı çektiler.Çünki üst kademelere istedikleri kadar satış yazılmadı.Eeee öyle olmazsa böyle olsun dedi spek..Acaba olumsuz bir haber öncesi mi diye düşünmeden de edemiyorum!Kısacası bu hissede manipulatif şeytani hareketlere devam ediyorlar.
    Son düzenleme : REK; 23-09-2024 saat: 18:50.

Bu fiyatlardan öldüm fiyatına mal alamazsın ey spek..

Yaptığın şu.Kendin satıp kendin alarak fiyatı kontrol ediyorsun.İşlemlerin çoğu karşılıklı.Ekranı izleyenler bunu rahatlıkla görebiliyor.
    Bu sevdadan vazgeç.Boşuna zaman kaybedersin!

6. Her yerde, bilhassa inv.....ingte, sipek e küfür ediliyor, soyu sülalesi kalmadı ama bunların bir etkisi olsaydı, adam şimdi çoktan dönerdi.

Bunun yolu mahkeme de, işlemlerin karşılıklı olduğunu savunan mahkemede ispat edince hisse fiyatı katlanır.

Yoksa Einstein'ın sözü, aynı şeyleri yapıp, söyleyip, farklı sonuç beklemek aptallıktır..
    Adam belki utanır da döner fikrinden diyen varsa ....

Bence asıl aptallık sessiz kalarak olan biteni seyretmektir.Amacımız En azından yapılmak istenen oyunları elimizden geldiği kadarıyla ortaya koymak .Kimsenin kimseyi yönlendirme niyeti olduğunu da sanmıyorum.

Türkiyede malesef güçlü olanlar her nedense mahkemede olsa her ne ise sonun da haklı çıkabiliyorlar.Zaten adalet hakim olsa bütün bu oyunları yapmaktan çekineceklerdir.
    Mahkeme işini deneyenler oldu malesef olumlu sonuç alamadılar.

Hissenin uzak olmayan bir zamana kadar iyi seviyelere geleceğini düşünen biri olarak orta uzun vade tutmaya devam.Panik yok.Sabırla beklemek!

Bundan sonra bir süre yazmayacağım.Yatırımcı arkadaşlara başarılar ve bol kazançlar dilerim.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
    Son düzenleme : REK; 24-09-2024 saat: 18:14.

8.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Bence burada bir süre sessiz kalalım yazmayalım daha iyi diye düşünüyorum.Unutun gitsin!.Arsaya yatırım yaptım misali!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    18.02.2021 de yazılmış bu yazılar aşağıda da yukarıdaki yazıya BABA nın verdiği yanıt

Alıntı Originally Posted by BABA Yazıyı Oku
    Gerçek yatırımcı böyle olur, ecz yatırımda yazan var mı? manuple edilmeyen hisse zaten gitmez. SPK BU TÜR YAZILARA GÜLER, oturun oturduğunu yerde, yoksa herifler sizi çok süründürürler. YAZI YAZMAYIN......
    Yorum yapmadan iki yazıyı aldım 3.5 yıl önce yazılmışlar...

Ben belgesiz konuşmam.. Boş yapmam... Ayrıca benim kafamdaki mahkeme olayını çok az kişi düşünür ve can sıkıcı olur ama risk almaya ve para harcamaya değmez, kimse anlamaz herkesin Allah gönlüne göre versin...

Sayfa 573/610 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •