Sayfa 576/1024 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Stopaj faizden alınır. (gelir)
    Bankayı (yapı kredi) aradım şimdi bilgileri yok. Değişiklik olduğunda bize önceden bildirirler diyorlar. Ama ben gene de 1400 dolarımı vadesizden çekmeyi deneyeceğim. 240 dolar vergi ödeme riskini taşımak istemiyorum.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sistem emme basma tulumba gibi çalışıyor.!!
    Bu soyguncu düzeninde.!!
    TL mevduatı uzun bagla ki.!!!
    Betoncular için düzenlenen kampanya var ya!!!
    Onlara katkı sağla.!!
    Hem betoncular kazansın.!!
    Hemde Bankalar.!!
    Vade sonunda.!!
    Paranı pul olarak alırsın.!!
    Yaradana gurban.!!

TL deki paran iyice pul olsun.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Tl mevduata örtülü faiz artışı yaptılar, 3 ay için ve geçici diyorlar ama bence kalıcı.
    Bu taklaların tamamı merkezin politika faizini artırmaması için
    Hala betoncuları ayakta tutmaya çalışmak için
    sadece beton tayfası için memleket eritiliyor

bence komiklik bu..

kolay gelsin

Usd de yükseliş kaçınılmaz

YTD

4. Dün akşam aklıma geleni yaşadık resmen, dövizi bir türlü düşürecekler enflasyon ve mb kararına kadar oradan da 6'lı seviyeler normal olduğu için faiz arttırmayacaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    döviz için biraz daha arttırsın da insanların kayıt dışı uzun vadeci olmak için bir bahanesi daha olsun.
    faiz beklemiyordum zaten ama bununla beraber artık iyice rafa kalktığını düşünüyorum.
    faize dokunmadan dolaylı olarak nereye kadar öteleyebilecekler bakalım.

+bunu piyasalar sezmeyecek mi
    tehlikeli işlere imza atıyorlar umarım düşündüklerinin tersi durumlar daha hızlı yaşanmaz.
    stopaj -vergi düşürerek ne kadar üstü kapalı faiz arttırımı yapabilir ki? mevduatın üstünde tamamı %15 olan bir stopaj var.. en fazla yapacağın bunu sıfırlamak olur ki bu asla 1000 baz puan faiz artışı yapmak anlamına gelmez..

ee zaten biz neyi konuşuyorduk 1000 bp faiz arttırımı yapılsa bile bu saatten sonra istenilen güven ortamını yaratamazsın.. dolara kalıcı olarak darbe vuramazsın.

bende farklı düşünmüyorum.. yapılan iş DOLAR DA ALIM FIRSATI YARATMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYACAKTIR, belki zaten yandaşlardan dolar almayanlar varsa onlara bir fırsat vermek istediler.. (kimbilir)

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Tl mevduata örtülü faiz artışı yaptılar, 3 ay için ve geçici diyorlar ama bence kalıcı.
    Bu taklaların tamamı merkezin politika faizini artırmaması için
    Hala betoncuları ayakta tutmaya çalışmak için
    sadece beton tayfası için memleket eritiliyor

bence komiklik bu..

kolay gelsin

Usd de yükseliş kaçınılmaz

YTD
    betoncuların kampanyasıda kalıcı.!
    Her seferinde.!!
    Hafif bir makyajlama.!!
    Medyada yeni büyük propaganda .!!
    Ne yaparlarsa yapsınlar.!!
    Hepsi boşa.!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Param olsa da ben alsammm.... (dolar) seviye 6.00 tl ytd

8.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    stopaj -vergi düşürerek ne kadar üstü kapalı faiz arttırımı yapabilir ki? mevduatın üstünde tamamı %15 olan bir stopaj var.. en fazla yapacağın bunu sıfırlamak olur ki bu asla 1000 baz puan faiz artışı yapmak anlamına gelmez..

ee zaten biz neyi konuşuyorduk 1000 bp faiz arttırımı yapılsa bile bu saatten sonra istenilen güven ortamını yaratamazsın.. dolara kalıcı olarak darbe vuramazsın.

bende farklı düşünmüyorum.. yapılan iş DOLAR DA ALIM FIRSATI YARATMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYACAKTIR, belki zaten yandaşlardan dolar almayanlar varsa onlara bir fırsat vermek istediler.. (kimbilir)
    aslında o anlamda faiz arttırımından çok döviz tarafına kendilerince müdahele babında demek istemiştim yoksa tabiki eş değer şeyler değiller.

Sayfa 576/1024 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •