Sayfa 576/999 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Diplerde korku, zirvelerde coşku finansal piyasaların işleyiş prensibidir.. Piyasa yapıcı da bu psikolojiye oynar.. Karşıt yatırımcı olamadıysanız ve finansal bir disiplinde yoksa: televizyon, internetteki yorumlardan etkileniyorsanız zaten her piyasada dipte satar zirvede alırsınız..
    Great ........

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar benimle eylenir sayin purplee

Dusecek diye sabah 5.30 dan tamamini ciktim. ON da haftasonu bari kazanayim diye.
    6500 tl zarardayim. Bir daha dolar 10 olacak deselerde girmem.

Ben iki defa denedim dolari ikisinde de beceremedim. Yaklasik zararim 15 K gibi.
    Belkide daha fazla. Yanarim yanarimda o parayla 1 hafta belek tatili yapabilirdim ona yanarim...
    Cunku baskalarin sozuyle islem yapirsin

3. Zaten bu yukselisler Tamamen manipulasyondur. Neden bankalar kapattiktan sonra boyle olur her kez.
    Elbet forekste calisanlar belki bir kar yapa bilir o da buyuk parasi olan genellikle bankalar yeni
    den
    Yoksa 6 bucuktan sonra banka alis satis fiyati cok farkli. Gine Elbet elde alip satanlarda farkli

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aynen bugün de bana msj geldi bazı arkadaşlara daha erken gelmiş, nzor piyasadan malı topluyor sanki daha sonra da PPF'ler böyleyken pek bir albenisi kalmayacak gibi.[emoji107]
    Aktif düşürdükten sonra ppf'ler kaç getirecek çok merak ediyorum.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by efendi1985 Yazıyı Oku
    2 puan daha fazla faiz alicaz diye sıkıntı yaşamak istemem. Tabi herkesin kendi bir bildiği vardır..

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 puan fazlsı demek parayı enflasyona karşı yedirmemek demek. İnsanlara bunu yapmaya mecbur tutanlar utansın.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Tam bir erken uyarı göstergesi gibisiniz.
    Sabah dolardan çıkış yaptığınızı burada paylaşmış olsaydınız kuvvetle muhtemel bir çok forumdaş büyük bir güvenle dolara balıklama giriş yapar ve sayenizde kazanırdı. Hatta bazıları aklınızı çelip tekrar dolara dönmenize vesile dahi olabilirdi.
    Dolarda hareket başlayınca bazı forumdaşlar sizin dolarları satmış olabileceğinizi ifade etmişlerdi.
    Bahsit bedevi deseniz daha dogru olurdu hocam. Sanki piyasaya ben yon veriyorum. Ciksam yukseliyor girsem dusuyor. P.tesi girsem dolar 5 in altina sarkar

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bahsit bedevi deseniz daha dogru olurdu hocam. Sanki piyasaya ben yon veriyorum. Ciksam yukseliyor girsem dusuyor. P.tesi girsem dolar 5 in altina sarkar
    Ters indikatör gibisiniz hocam. Sağlamcı yatırımcı tedirgin hareket eder, geç alır erken satar. Sonuçta her zaman terste kalmayı başarır... Forumun da çoğunluğu mevduatçı olduğuna göre çoğunluk sizin gibi merak etmeyin, kendimden biliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fazla üzülmeyin zaten dolar 5 TL.nin altına düşecekmiş.Doları olanlar şimdiden bozdursunlar.
    https://www.haberturk.com/mahir-unal...389546-ekonomi

Sayfa 576/999 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •