Sayfa 580/655 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Kardeşim ben 2 AYDIR BURADAYIM ELLİOT HEDEF 49 TL. 24-25 TL DEN TEMETTÜ mart ayı ödemesi mümkün ... yabi ki 27 tl önden el öpmeye gidebiliriz. Neticede seçim öncesi 33 tl ben de beklerim. Forumda beni tanıyan arkadaşlar var en iyimser akbank yatırımcısı ben olabilirim memleketteki. ... 21 tl geçerse 27 tl de soluk bile alabilir anormal ucuz bu akbank ...gariptir ...şu an 21.50 geçmiş olması gerekmekteydi ...diğer bankalardan fena fark teniş durumda akbank telafisi sert olabilir. YTD

2. Teşekkürler Deniz Ali.

Yapı Kredı ve Is Bankası Akbank'a göre çok önden yuklemelı gıttıler. İşbankasının holding gibi yapısından dolayı anlayabılırım ama Akbank ve YKB arasında kar acısından bır fark yok. Umarım Akbank yukarı cıkarak yakalar. YKB nın dusmesı suretıyle yakalamayalım.

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Kardeşim ben 2 AYDIR BURADAYIM ELLİOT HEDEF 49 TL. 24-25 TL DEN TEMETTÜ mart ayı ödemesi mümkün ... yabi ki 27 tl önden el öpmeye gidebiliriz. Neticede seçim öncesi 33 tl ben de beklerim. Forumda beni tanıyan arkadaşlar var en iyimser akbank yatırımcısı ben olabilirim memleketteki. ... 21 tl geçerse 27 tl de soluk bile alabilir anormal ucuz bu akbank ...gariptir ...şu an 21.50 geçmiş olması gerekmekteydi ...diğer bankalardan fena fark teniş durumda akbank telafisi sert olabilir. YTD

Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    Teşekkürler Deniz Ali.

Yapı Kredı ve Is Bankası Akbank'a göre çok önden yuklemelı gıttıler. İşbankasının holding gibi yapısından dolayı anlayabılırım ama Akbank ve YKB arasında kar acısından bır fark yok. Umarım Akbank yukarı cıkarak yakalar. YKB nın dusmesı suretıyle yakalamayalım.
    Bankanın sandığının hisse satması dengeleri bozdu ben geri kalmasını buna buna bağlarım.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

4. Bankanın sandığı hangi seviyede satmıştı?

5. Cinali sizi burada görmek ne güzel
    yıllar önce kozalardaydık birlikte. bir ara sizi glyho da da gördüm sanırım. simdi burada.

Değerli şirketi takip ediyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Bankanın sandığının hisse satması dengeleri bozdu ben geri kalmasını buna buna bağlarım.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

6. cuma dow satışı ve halkbank manipülasyonları ile haftasonundan bugüne güzel bir başlangıç ve alım iştahı çşoğunluk beklemiyordu.

bankalar ucuz en ucuzu akbank ne DERDİ VAR BU AKBANKI ALMAYANIN da bidon hisse sevdasına kapılanın BUNU BİRİ izah etsin

ENDEKSİN ÖNÜ AÇIK, SAHOL VE AKBANK çok iyi yerleri test ederek kapayabilir de YTD

7. herkes nereye gitti ya huuu.

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    herkes nereye gitti ya huuu.
    Biz buradayız sadee çalı arkasından izliyoruz .Birde degerli ve çok isabetli yorumlarını görmekten mutluluk duyuyorum,selam ve saygılar

Sayfa 580/655 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •