İçişleri:Soylu SBK'nın uçağını kullandı iddiasına yanıt verdi. '' Uçak Söğüt Havacılık'tan ücreti karşılığı kiralandı''
Dikkat çeken şirketin kestiği fatura elle yazılmış....
İçişleri:Soylu SBK'nın uçağını kullandı iddiasına yanıt verdi. '' Uçak Söğüt Havacılık'tan ücreti karşılığı kiralandı''
Dikkat çeken şirketin kestiği fatura elle yazılmış....
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HSBC,
- Halkbank hedef fiyatını 4,0 TL'den 3,50 TL'ye ve tavsiyesini 'tut'tan 'azalt'a indirdi #HALKB
- Vakıfbank hedef fiyatını 5,0 TL'den 4,0 TL'ye indirdi ve tavsiyesini 'tut' olarak korudu #VAKBN
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Elvan:
-Tedbirler konusunda ilave adımlar atmaya devam edeceğiz
-Aşılamada son haftalarda önemli bir ivmelenme söz konusu, bu durumun çok kısa sürede turizm başta olmak üzere hizmetler setörüne canlanma getireceğini düşünüyorum
-2. çeyrek için çift haneli bir büyüme bekliyoruz
Elvan: Şubat yaptığımız düzenlemelerin de etkisiyle altın ithalatında önemli yavaşlama görmeye başladık, iç talebin kontrollü devam etmesi ve turizm gelirlerinin artması şartıyla cari açık tarafında bu sene sorun görmüyoruz
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Elvan:
- Yatırım için daha az belirsizlik, dolayısıyla fiyat istikrarı şart
- Merkez Bankası'nın fiyat istikrarına odaklı kararlı bir duruş sergilemesi çok önemli
- Disiplinli ve öngöürlebilir politikalar enflasyonla mücadelede başarı getirecektir
Elvan: Matrah artırımı düzenlemesi yaptık, 2016-2020 yıllarına ait gelir vergisi, kurumlar vergisi, gelir, kurumlar, stopaj ve kdv vergileri için matrah artırımı yapılabilecek
Yer İmleri