Originally Posted by blue70 2012 yerine guzel bir c kasa merso iyi olur bence[emoji2957] Dudu abimize ferrari yakışır. En iyilerine binmeye layık. At binenin kılıç kuş*****n.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Dudu abimize ferrari yakışır. En iyilerine binmeye layık. At binenin kılıç kuş*****n. Forumun kelime ayırdedici sistemi tam çalışmıyor. Ne anladı da yıldızladı o kelimeyi.
Cep te pil degisimi bisi degistirmiyor powerbank siparis edicem onunla daha keyifli olabilir hic kullanmadim ama bence daha iyi Originally Posted by Dudu Bir an beni tarif etmissin gibi geldi. Eskiden 3 yilda bir cep tel sifirlardim. Su anda 6 yil oldu. Syg,
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
onlar reno motor degil mi merso sayilmaz sanki eski tabir ile dogan gorunumlu sahin gibi olmaz mi Originally Posted by blue70 2012 yerine guzel bir c kasa merso iyi olur bence[emoji2957]
aradaki yildizlar onemli bir kufr un baslangic harfleri dikkat edin Originally Posted by myfinans Forumun kelime ayırdedici sistemi tam çalışmıyor. Ne anladı da yıldızladı o kelimeyi.
Bu devirde en guzel araba, kapidaki arabadir... Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by servetbey aradaki yildizlar onemli bir kufr un baslangic harfleri dikkat edin Onu farkettim de bambaşka anlamdaki kelimeyi mahvetmiş. Nasd**'ı (nasdag yazmak lazım) bile yazamıyoruz bir türlü.
Pil değişim sonrası 4 saat 4.5 g kullanımı 1 saat konuşma ile bir gün gidiyor çoğunlukla . Yavaşlama yok güç kaybı olmadığı için
Forum Rules
Yer İmleri